INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Olympique Marseille pregătește o mutare importantă în ultimele zile de mercato: Gianluca Lapadula, aproape de un transfer pe Velodrome

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 14:37

Olympique Marseille îl vrea pe Gianluca Lapadula, de la AC Milan, italienii fiind dispuși să-l lase să plece pe atacantul italian, în cazul în care formația franceză va plăti prețul corect.

Conform L'Equipe, directorul sportiv al celor de la Marseille, Andoni Zubizarreta, s-ar fi întâlnit cu fotbalistul peninsular în Milano, când acesta se afla în Italia pentru a negocia transferul lui Patrice Evra de la Juventus, ajuns între timp pe Stade Velodrome.

Singurul impediment pentru mutarea lui Lapadula în Ligue 1 nu îl reprezintă prețul acestuia, suma de 20 de milioane de euro cerută de milanezi fiind considerată acceptabilă de Marseille, ci faptul că italienii și-au pierdut deja doi dintre atacanți, pe Niang, cedat sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă, în Premier League, la Watford, dar și pe Luiz Adriano, plecat în China.

AC Milan nu dorește să-l lase să plece în această iarnă și pe Lapadula, văzut ca o variantă perfectă de înlocuire a titularului Carlos Bacca.

Cu toate acestea, în cazul în care vor primi undă verde de la Marseille pentru achiziționarea lui Lucas Ocampos (împrumutat de francezi la Genoa), italienii vor lua în calcul suma oferită de francezi pentru Lapadula, cu 11 de milioane de euro mai mare decât ceea ce Milanul a plătit vara trecută celor de la Pescara.

Deși Ocampos a răspuns pozitiv interesului venit de pe San Siro, Marseille nu și-a dat încă acordul, fapt ce a blocat transferul argentinianului, Adriano Galliani fiind dispus să se retragă acum de la masa negocierilor pentru atacantul legitimat la clubul din Ligue 1.

Gianluca Lapadula a reușit patru goluri și două assisturi în acest sezon în tricoul ”rosonerrilor”, după ce stagiunea trecută fusese golgheter în Serie B.

surse: football-italia.net, caughtoffside.com, gazzetta.it

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează