INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ONCE CALDAS

Once, în colaps: Dayro a fost cumpărat pentru a fi vîndut la vară pe bani mulţi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Unul dintre cei mai importanţi oameni din conducerea lui Once Caldas, Duvan Vasquez, recunoaşte că achiziţionarea lui Dayro Moreno reprezintă doar o oportunitate pentru un transfer ulterior al atacantului, care ar salva astfel clubul din situaţia econimică dificilă în care se află.

"Criza ne-a lovit puternic, dar am decis să investim pentru a putea spera la ceva de la viitor. Sperăm să ne iasă şi să se dovedească faptul că am gîndit bine perspectivele", a menţionat Vasquez.

Achiziţionat în schimbul a 600.000 de euro de la Steaua, Dayro Moreno nu va petrece prea mult timp la Caldas. Oficialii clubului îşi doresc evoluţii de calitate ale jucătorului în Copa Libertadores care să-l propulseze la un club important în Europa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (33)
 •  30 Ianuarie 2010, 22:58

hahaha ce ma distrez cand ii vad pe frustratii astia de franari...:)) mai baiete eu nu m as lauda daca as fi in locul tau cu 2 cupe si o supercupa...sunteti atat de idioti sa nu vedeti ca ati furat atat cele 2 cupe cat si supercupa ?campionatul l ati luat ca ati jucat bine,dar cu cele 2 cupe si supercupa sa nu va laudati ca stiti foarte bine cum ati castigat atat cu vaslui cat si cu pandurii si in supercupa cu timisoara,cum ati primit atatea penalty uri gratis si ati fost cei mai avantajati

 •  30 Ianuarie 2010, 22:02

ceferistule ... esti retard

 •  30 Ianuarie 2010, 21:30

numi cer scuze pentru greselile de tastare pentru ca la nivelul intelectului aferent celei mai mari mase din acest popor am scris in termeni stintzifici!!CICA LACA CICHICEA!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close