INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate la o selecționată de top: „O zi de concediu e o zi de concediu”

Presa din Mexic a scris pe larg despre acel eveniment, foto: pixabay.com +12   FOTO
Presa din Mexic a scris pe larg despre acel eveniment, foto: pixabay.com

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 18:18

Se împlinesc doi ani de la evenimentul care a provocat rumoare în Mexic. Cu scurt timp înaintea Mondialului din Rusia, 9 jucători din echipa antrenată de Juan Carlos Osorio au fost protagoniștii unei adevărate orgii sexuale la care au participat 30 de prostituate.

Revista locală TV Notas a numit petrecerea „orgia de 24 de ore” și i-a avut în prim-plan pe cei mai importanți jucători ai Mexicului: Ochoa, Héctor Herrera și frații Giovani și Jonathan dos Santos. 

Nouă internaționali mexicani au organizat o petrecere înaintea Mondialului. A fost mai mult decât un simplu party, a dezvăluit revista TV Notas, vorbind despre „orgia de 24 de ore” la care au luat parte 30 de prostituate.

„O zi de concediu e o zi de concediu”

Toate starurile Mexicului au fost acolo: portarul Ochoa, Jiménez, frații Giovani și Jonathan dos Santos sau Héctor Herrera. 

Culmea, nimeni nu a fost sancționat după acea escapadă de proporții. „O zi de concediu e o zi de concediu. Acestea sunt riscurile libertătății”, spunnea Guillermo Cantu, secretarul general al federației mexicane.

  • Mexic a produs una dintre marile surprize ale Mondialului, învingând Germania cu 1-0. Mexicanii au terminat pe 2 o grupă din care au mai făcut parte Suedia, Coreea de Sud și Germania, dar au părăsit competiția în șaisprezecimi, învinși de Brazilia, 0-2.

Aimée Alvarez a participat la orgie

Mexicanii au descoperit-o pe una dintre cele 30 de fete fierbinți, cu care jucătorii lui Osorio au petrecut o noapte de pomină, înaintea stagiului de pregătire ante-Mondiale din Danemarca. 

+8 FOTO

Aimée Alvarez a confirmat că a participat la acea orgie, după care federația a decis să nu ia nicio măsură disciplinară. Blonda, autointitulată pe Instagram „vampiră naturală”, are 167 de mii de fani.

VIDEO. Impresarul Mugurel Ilisei despre scandalul sexual de la Vaslui: „Costly a fugit din țară după ce i s-a pus pistolul la tâmplă”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

SERIE A. Adrian Mutu, în echipa-tip a Fiorentinei din acest secol

Austeritatea lovește Serie A. Cât va fi salariul maxim la Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează