INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mărturia lui Ousmane Dembele despre perioada tumultoasă petrecută la FC Barcelona: „Am suferit foarte mult!”

Ousmane Dembele (26 de ani) are mai multă continuitate în evoluții la PSG
Ousmane Dembele (26 de ani) are mai multă continuitate în evoluții la PSG

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 12:27 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 12:38

Ousmane Dembele (26 de ani), extrema lui PSG, a povestit în Le Parisien despre problemele avute în perioada Barcelona: „Am ajuns acolo la 20 de ani și am trecut printr-un proces de învățare. Barcelona e locul în care am crescut cel mai mult în viața mea personală și profesională. Am trecuit însă și prin momente foarte dificile”.

Ousmane Dembele și-a dat un restart carierei odată cu transferul la PSG pentru 50 de milioane de euro. Extrema franceză a povestit pentru cotidianul Le Parisien experiența avută în cele șase stagiuni petrecuți la formația blaugrana: 

Andrei Rațiu schimbă antrenorul înaintea ciocnirii cu Real Madrid! Cine vine la Rayo Vallecano?
SPANIA
Andrei Rațiu schimbă antrenorul înaintea ciocnirii cu Real Madrid! Cine vine la Rayo Vallecano?

„Am ajuns la FC Barcelona la 20 de ani și am început un proces de învățare. Este locul în care am crescut cel mai mult în viața mea personală și profesională.

Am suferit mult acolo și am trecut prin momente foarte dificile. Apoi, încetul cu încetul, pe măsură ce anii treceau, totul a devenit mai bine. Este evoluția logică a unui tânăr jucător care, de-a lungul vremii, a schimbat multe lucruri și m-a ajutat foarte mult. Îmi place viața și nu încerc să joc un rol, Rămân eu și știu să fiu și serios când trebuie".

1gol și zece assisturi are Ousmane Dembele în cele 25 de meciuri jucate la PSG (1.701 minute) în toate competițiile din acest sezon

Îl știu de mult timp pe Luis Enrique. Sunt foarte fericit că îl am ca antrenor. Este liniștit, face glume, iar când trebuie să fie serios, o face. Dar nu este deloc închis, e aproape de jucătorii săi, dă multe sfaturi și intră adesea în detalii pentru a ne îmbunătăți jocul

Ousmane Dembele, extremă PSG

Dembele: „Și PSG este un club uriaș. Doar vremea diferă de Barcelona”

Dembele nu a depistat vreo mare diferență între Barcelona și PSG: „Barcelona este un club foarte mare, dar și PSG este, de asemenea, un club uriaș. Văd asta pe teren și în afara lui. Sincer, în afară de vreme, pentru mine nu sunt mari schimbări. Același lucru e valabil și pentru stadion, Camp Nou e imens și plin de istorie.

Dar în Parc des Princes, atmosfera este excepțională și la fiecare meci, publicul ne poartă spre victorie. Sunt de acord cu ceea ce a declarat antrenorul Luis Enrique că în februarie suntem mai puternici. După patru-cinci luni petrecute aici, am înțeles perfect ceea ce vrea și ce pretenția are de la fiecare jucător".

La Dortmund am explodat imediat, iar la Barcelona a fost puțin câte puțin. La Paris e cam la fel, cu mai puține accidentări. Astăzi simt că m-am regăsit în sfârșit. Sunt pe drumul cel bun, dar vreau să dau și mai mult, să fiu decisiv.

 - Ousmane Dembele, extremă PSG

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Explicația lui Marius Avram cu privire la faza controversată din Liga Campionilor: „E greu de înţeles”
LIGA CAMPIONILOR
Explicația lui Marius Avram cu privire la faza controversată din Liga Campionilor: „E greu de înţeles”
Presa din Madrid, îndrăgostită de Brahim Diaz: „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din cele peste 1.000 ale lui Real în Europa”
RB LEIPZIG - REAL MADRID 0-1
Presa din Madrid, îndrăgostită de Brahim Diaz: „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din cele peste 1.000 ale lui Real în Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează