INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE RETRAGE OWEN

Owen se gîndeşte la retragere!

owen
owen

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Cu 8 luni înainte de terminarea contractului cu Manchester United, fostul cîştigător al "Balonului de Aur", Michael Owen, spune că se gîndeşte la o eventuală retragere dacă United nu îi va prelungi contractul.

Evoluînd foarte puţin pentru "diavolii roşii",din cauza accidentărilor care l-au măcinat în ultimii ani, Owen, care va împlini în decembrie 31 de ani, a declarat că nu a discutat cu Alex Ferguson despre o posibilă prelungire a contractului şi că ar putea să renunţe la fotbal.

"Mi-aş dori să mai rămîn la United, dar pentru acest lucru trebuie să vorbesc cu antrenorul. Cred că aş putea să marchez încă multe goluri la acest nivel şi ar fi ideal să fac lucrul ăsta aici. Nu ştiu dacă aş putea să joc la echipe mai modeste. Acum sunt pe cale să obţin diploma de antrenor şi e foarte posibil să preiau o echipă."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  28 Octombrie 2010, 16:51

Subscriu la cei de dinainte.Plecarea la Real l-a nenorocit pe wonder-kid-ul din Liverpool.A fost un fotbalist mare, cum Anglia n-a avut niciodata dar s-a pierdut datorita banilor oferiti de Real.Din pacate Real Madrid a distrus multi fotbalisti cu banii lor nenoroociti si e pe cale sa mai distruga unul Kaka'.

sir_neamt
sir_neamt  •  28 Octombrie 2010, 16:27

cea mai mare greseala a viaetii tale plecarea la Real Madrid.teai distrus acolo.dak ramaneai la liverpool mare ajungeai ma refer legenda ca mare ai fsot din pacate.cand eram eu pustan erai idolul meu.pacat de tine.fortza liverpool

baraian_razvan
baraian_razvan  •  28 Octombrie 2010, 16:02

Intoarce-te acasa...unde iti e locul....Liverpool e casa ta!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează