INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OZN blaugrana » Barca va avea un superstadion: 105.000 de locuri. Socios vor decide cum va arăta noul proiect

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 21:58

Dacă noua arenă va fi ridicată pe terenul lui Camp Nou, va costa 400 de milioane. Dacă se va construi în altă parte a Barcelonei, preţul va fi 600 de milioane.

"Avem două proiecte. Nu ne-am decis încă. În ambele cazuri însă, noul Camp Nou va avea 105.000 de locuri, cu aproape 6.000 mai mult decît acum, şi tribunele vor fi complet acoperite", a anunţat luni Toni Freixa, ofiţerul de presă al clubului catalan.

Planul cîştigător va fi ales în ianuarie, apoi va fi organizat un referendum pentru socios. Iar membrii cotizanţi vor răspunde dacă le place sau nu.

Un proiect prevede înălţarea altei arene pe terenul Universităţii din Barcelona. Ar costa însă 600 de milioane de euro. Şi este posibil să se aleagă cealaltă variantă: Camp Nou să fie demolat şi, tot acolo, să fie construit stadionul viitorului. S-ar economisi 200 de milioane!

" Rosell a făcut să dispară 40 de milioane"
Un socio al Barcelonei a depus plîngere penală împotriva preşedintelui propriului club, acuzîndu-l că "a făcut să dispară 40 de milioane la transferul lui Neymar. A susţinut că Barca a plătit 57 de milioane, iar Santos a primit numai 17".

223 de mii de socios are Barcelona, prima în lume, urmată de Benfica, Man. United şi Bayern

15 milioane euro va cîştiga Barca din nou contract de sponsorizare, pe 3 ani, cu gigantul american Intel

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
silvercloud
silvercloud  •  11 Decembrie 2013, 21:53
Postat de ave_biancorossi pe 11 Decembrie 2013, 12:36

intr-adevar, un stadion grandios pentru un club grandios. unul care tinde sa intre intre primele 10 cluburi din lume, all time..) un club ambitios, sigur ca da...

Uite un comentariu de la un suporter cu mult mun-simt!! la fel, daca articolul era despre un nou stadion al lui Real Madrid as fi felicitat fara retineri marea rivala pentru acest proiect!! Se mai gasesc insa unii la care procesul de digestie se face mai greu!! Zurix, incearca cu apa minerala, tata!!

silvercloud
silvercloud  •  11 Decembrie 2013, 21:46
Postat de zurix pe 11 Decembrie 2013, 11:32

Vezi-ti de treaba ta, iobagule. ESti singurul varzelonist de pe forum care inca mai are "camasa de munca" si "camasa de duminica". Doar cei ca tine isi tin femeile pe langa cratita si au limbaj de taranus cu furca pe umar. Iti doresc sa nu faci rost si de "camasa de forta". Sanatate mintala!

Pana sa-ti bati joc de sustinatorii unei echipe ca Barcelona mai e meciul de diseara in care echipa ta favorita, Steaua, poate intra in istorie !! Stii tu bine in care istorie... iar apoi sa-ti pui fermoar la guritza ca prea dai pe dinafara !!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  11 Decembrie 2013, 12:36

intr-adevar, un stadion grandios pentru un club grandios. unul care tinde sa intre intre primele 10 cluburi din lume, all time..) un club ambitios, sigur ca da...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează