INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

(P) Concurs: câștigă o invitație dublă la Audi Cup 2015! » Suma fabuloasă pe care o încasează Real Madrid din 4 meciuri amicale!

foto: realmadrid.com
foto: realmadrid.com

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 13:42

Real Madrid e un brand care atrage cîștiguri mari, iar șefii echipei profită și contractele semnate aduc bani frumoși în vistieria clubului.

Află AICI cum poți câștiga o invitație dublă la Audi Cup 2015

Autoritățile locale din Melbourne se așteaptă ca prezența formației din capitala Spaniei să aducă încasări fabuloase la meciul dintre Manchester City și Real Madrid, care se va disputa vineri, de la ora 13:00, pe Melbourne Cricket Ground, în cadrul International Champions Cup Australia, scrie marca.com.

Capacitatea arenei este de 100,024 locuri și toate biletele pentru această înfruntare au fost epuizate, ceea ce reprezintă un adevărat record pentru oraș.

19 milioane €va încasa Real Madrid pentru meciurile amicale pe care le va disputa: 12 pentru 2 amicale la Melbourne și alte 7 pentru două partide de pregătire în China

Nu sînt incluse încasările din publicitate. Pentru firma care organizează partidele la care va participa formația lui Benitez se estimează încasări de 30 de milioane de euro!

Real Madrid va participa în luna august la Audi Cup, alături de Bayern Munchen, AC Milan și Tottenham. Audi Cup se desfășoară pe 4 și 5 august. 

Semifinale, 4 august
ora 19:15 Real Madrid - Tottenham  
21:45 Bayern Munchen - AC Milan

Pentru stabilirea locului 3, pe 5 august, de la 19:15, vor juca învinșii din prima semifinală cu cei din a doua semifinală.

Finala se dispută tot pe 5 august, de la 21:45.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează