INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOŢIA

Pachet-capcană pentru managerul lui Celtic » Lennon sub teroare

Neil Lennon, antrenorul echipei Celtic Glasgow
Neil Lennon, antrenorul echipei Celtic Glasgow

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 22:06

După alt derby fierbinte cu Glasgow Rangers, tehnicianul nord-irlandez continuă să fie ţinta răzbunării suporterilor adverşi

Neil Lennon a fost mereu în centrul luptei catolico-protestante din Glasgow. Fost căpitan al catolicilor de la Celtic, acum manager al alb-verzilor, nord-irlandezul în vîrstă de 39 de ani este şi acum ţinta răzbunării fanilor protestanţi ai lui Rangers. Mai ales după ce roşcovanul, un pachet de nervi miercuri, în Cupa Scoţiei, a fost implicat în cîteva incidente la ultimul derby incendiar.

Poliţia a descoperit vineri un colet-capcană destinat lui Neil Lennon şi, de atunci, tehnicianul şi familia sa sînt păziţi 24 de ore din 24, bodyguarzii însoţindu-l şi la antrenamente. Chiar dacă pachetul s-a dovedit a fi o farsă, scoţienii continuă să investigheze cazul, ştiind că Lennon a suferit în trecut din cauza furiei oarbe a duşmanilor de moarte.

Terorizat, Neil se gîndeşte să nu mai continue la Celtic din vară. Să-şi dea demisia. Deşi, în acest sezon, ar putea face tripla: campionat-Cupa Scoţiei-Cupa Ligii.


Pumni şi gloanţe
Nu e prima oară cînd Lennon cade victimă atacurilor fanilor protestanţi ai lui Rangers. Pe 1 septembrie 2008, fostul jucător al lui Celtic a fost prins şi bătut cu pumnii şi cu picioarele în Glasgow de mai mulţi suporteri rivali. Doi dintre agresori au fost condamnaţi la doi ani de închisoare. Apoi, în ianuarie 2011, a fost găsit un mic pachet plin cu gloanţe şi un mesaj anti-Lennon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează