INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pallotta îi propune lui Totti o nouă aventură la finalul carierei » Eternul căpitan are viitorul asigurat la Roma

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 21 martie 2017 18:56

Francesco Totti ar putea deveni noul director sportiv al Romei pentru următorii 6 ani dacă acceptă oferta înaintată de președintele clubului, James Pallotta.

Sezonul actual este cel mai probabil ultimul din cariera ilustră a lui Totti, care și-a îndeplinit visul de a juca în tricoul Romei și la 40 de ani. Tehnicianul romanilor, Luciano Spalletti, a amenințat conducerea că va demisiona în semn de protest dacă Francesco nu va fi păstrat în organigrama clubului.

"Nu am vorbit despre asta (n.r. viitorul în teren al lui Totti), dar are pe masă un contract de 6 ani pe postul de director sportiv", a declarat Pallotta după victoria Romei cu Sassuolo, scor 3-1, conform Gazzetta dello Sport.

3 goluri  a în 20 de partide a reușit Totti în toate competițiile în acest sezon, cel mai slab din ultimele două decenii

"Obiectivul nostru este să ne calificăm în Champions League. Poate sunt doar un american stupid, însă prefer locul secund și calificarea, dar, desigur, îmi doresc să câștigăm și Cupa Italiei. La asta trebuie să ne gândim, nu la contracte", a precizat președintele "giallorossilor".

307 reușiteîn 778 de meciuri are Francesco Totti pentru AS Roma, reușind să cucerească 5 trofee

surse: independent.co.uk, espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează