INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Panică totală! Lionel Messi s-a accidentat şi le-a dat mari emoţii celor de la Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 22:53

Lionel Messi e de departe cel mai important om al Barcelonei şi al naţionalei Argentinei. Superstarul se află în aceste zile în cantonamentul naţionalei sale din Statele Unite pentru meciurile cu El Salvador şi Ecuador.

UPDATE Din cîte se pare nu este vorba despre o accidentare gravă. Jucătorul rămîne în cantonamentul naţionalei chiar dacă are dureri. Testele au arătat că nu este nimic grav.

Mijlocaşul ofensiv a simţit însă nişte dureri la degetul mare de la un picior la primul antrenament din State, fiind vorba despre o accidentare de la meciul Barcelonei cu Real Madrid, iar imediat medicii echipei au decis să îl ducă la un spital din Washington pentru a fi examinat şi a se stabili un diagnostic.

Federaţia Argentiniană de Fotbal a emis un comunicat în care anunţă că Messi a fost supus unor investigaţii la o clinică privată din Wahington după ce s-a lovit la piciorul drept la meciul cu Real Madrid, iar rezultatele au fost bune, nefiind nimic grav.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
zurix
zurix  •  25 Martie 2015, 12:58
Postat de el.pistolero pe 24 Martie 2015, 19:09

Noi, adica tu si colegii de salon.

Prostia ta e asa de terifianta incat ii face sa evadeze chiar si pe aia care sunt inchisi la Alcatraz!

zurix
zurix  •  25 Martie 2015, 12:56

Cand s-a accidentat asta ca a fost invizibil in derby! Abia in minutul 80 s-a vazut si gnomul asta putin pe teren. E bagat in dopaj ca ursul in miere!

benaflek
benaflek  •  25 Martie 2015, 11:16

asta daca e dopat e de neoprit.norocul nostru ca medicii nu i pot administra mereu drogul .are si el o varsta deja iar dopingul face ravagii. nu apuca 60 de ani la ce nivel de medicamentatie a inghitit

Vezi toate comentariile (9)
Comentează