INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Papa Francisc a fost vizitat de jucătorii Romei: ”Toată viața am jucat la victorie. Nu mă mulțumește un egal mediocru”

Căpitanul Totti a discutat câteva minute cu Papa Francisc I la întâlnirea din Sala Clementina de la Vatican
Căpitanul Totti a discutat câteva minute cu Papa Francisc I la întâlnirea din Sala Clementina de la Vatican

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 00:00

Lobonț și colegii săi de la Roma l-au vizitat vineri pe Papa Francisc I. Fost portar la San Lorenzo, Suveranul Pontif a primit două tricouri albe cu dedicație și numărul 1 pe spate.

Totti și colegii săi de la Roma, între care și Lobonț, s-au trezit vineri mai devreme decât de obicei. Spalletti a devansat antrenamentul pentru ora 8:45, întrucât, la 11 fix, giallorosii aveau o întâlnire specială.

Au fost primiți într-o audiență privată de Papa Francisc I, care i-a invitat la eveniment și pe jucătorii lui San Lorenzo, echipa de suflet a Suveranului Pontif la care a fost portar în tinerețe.

"Să nu mâncați mingea!"

Papa a dat mâna cu fiecare fotbalist, s-a minunat de creasta lui El Shaarawy, a glumit deseori și a zâmbit. Cel mai mult s-a întreținut, evident, cu căpitanul Totti - ca de la Francisc la Francesco -, cei mai emoționați fiind cei 4 argentinieni din lotul capitolinilor, Paredes, Perotti, Iturbe și Fazio.

Francisc I a folosit fotbalul ca să le explice musafirilor că "toată viață am jucat mereu la victorie, nu m-a mulțumit un egal mediocru. Să nu mâncați mingea, ignorând că aveți un coechipier liber".

Amical cu San Lorenzo

Directorul general Baldissoni i-a dăruit Papei două tricouri albe ale echipei, cu numele Francisc și numărul 1 pe spate, unul din ele fiind donat în scopuri caritabile. Așa cum a fost ieri după-amiază meciul Romei cu San Lorenzo, pe Olimpico, organizat sub titulatura de "Sărbătoarea Familiei".

120 €îl costă anual cotizația la San Lorenzo pe Papa Francisc I, care posedă carnetul de socio nr. 88235

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează