INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paradoxul Falcao » Supergolgheterul alergic la Champions League! Bănel Nicoliţă îl depăşeşte pe columbian la un capitol :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 19:24

Radamel Falcao este cu siguranţă cel mai surprinzător transfer din perioada de mercato din vară. 

Columbianul a fost împrumutat la Manchester United în schimbul a 7,5 milioane de euro, urmînd ca englezii să mai plătească în vară încă 55 pentru un transfer definitiv. 

Interesant este că din nou Radamel nu va juca în UEFA Champions League, deşi a reuşit calificarea alături de AS Monaco. Manchester United a avut anul trecut un sezon dezastruos şi nu a prins un loc de cupe europene.

De 5 ani de cînd este în Europa, atacantul columbian de 28 de ani a prins doar 8 meciuri în UEFA Champions League, toate în tricoul lui FC Porto.

Spre deosebire de Radamel, Bănel Nicoliţă, care a jucat doar în tricoul Stelei în grupele UEFA Champions League, internaţionalul român are 15 prezenţe în 3 ediţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Septembrie 2014, 21:18

Cre(s)tinilor, lasati paltii sa fie jurnalisti de sport, voi treceti la cancan!

xftw
xftw  •  03 Septembrie 2014, 20:20

Asta da comparatie... Doar voi sunteti capabili de asa ceva.

steaualibera
steaualibera  •  03 Septembrie 2014, 19:46

Mai are timp sa joace si in liga a doua cu Manchester :))) Nu este timpul piedut pt. o noua premiera :)) Oricum pacat ca nu l-am vazut mai mult si in liga , Este un superfotbalist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează