INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO, AZI, ORA 00:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1

Paralele inegale » Real vrea să îşi mai treacă un trofeu în palmares: Supercupa Spaniei

Golul lui Ramos din finala de la Lisabona i-a suflat Liga Campionilor lui Atletico
Golul lui Ramos din finala de la Lisabona i-a suflat Liga Campionilor lui Atletico

Articol de - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 23:19

Trecut printr-o masivă remaniere a echipei în vară, Simeone admite superioritatea trupei lui Ancelotti: ”Noi am adus cu 95 de milioane opt jucători, iar Real a luat doi cu aceeaşi sumă”.

Bătălia pentru putere în Spania reîncepe de unde s-a oprit în mai. Hitul madrilen Real - Atletico îşi va consuma alt duel, în dublă manşă, pentru un trofeu. Supercupa va fi însă teatrul unei dispute cu date mult schimbate faţă de sezonul trecut, iar Simeone a punctat clar dezechilibrul, pornind de la mercato.

"În timp ce noi am adus opt jucători cu 95 de milioane de euro, ei au luat doar doi cu aceiaşi bani", a declarat antrenorul campioanei la conferinţa de presă de ieri. Avea şi nevoie argentinianul de întăriri cantitative, mai mult decît calitative, în condiţiile plecării multor piese tari din apărare şi atac.

Simeone a făcut aluzie la mutările de lux ale supercampioanei Europei, James Rodriguez şi Kroos: "Real e mai bună decît stagiunea trecută. Kroos îi asigură un potenţial superior la mijloc, mai mult echilibru în joc".

95 de milioane a plătit Atletico pentru Siqueira, Moya, Mandzukici, Oblak, Griezmann, Ansaldi, Jesus Gamez şi Raul Jimenez

110 milioane de euro a cheltuit Real pentru transferul lui James Rodriguez şi Kroos. Keylor Navas a mai costat 10 milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  19 August 2014, 10:53

Cum se face ca iar au programat altii super meci exact cand joaca turma voastra nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează