INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Pariul nebun al unui antrenor din Serie A! Ce va face după ce a rămas în prima ligă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 12:08

Davide Nicola, antrenorul lui Crotone, a reușit, miraculos, să evite retrogradarea cu echipa calabreză în ultima etapă, după 3-1 cu Lazio. Și acum își va respecta promisiunea, mergând cu bicicleta până acasă, la Torino.

Cine-ar fi crezut că o echipă nou promovată, care terminase pe ultimul loc turul, cu doar 9 puncte, va scăpa de retrogradare? Doar antrenorul Davide Nicola și colegii lui Stoian de la Crotone nu s-au predat și au prins locul 17 chiar în ultima etapă. Au bătut-o pe Lazio, 3-1, și au aruncat-o în Serie B pe Empoli, 1-2 la Palermo!

Tehnicianul calabrezilor a făcut însă și o promisiune pe care acum trebuie s-o onoreze. Cum echipa a rămas în elita fotbalului italian, el se va urca pe bicicletă și va pedala cale de 1.000 km până acasă, la Torino.

"Este oricum mult mai simplu decât ce-am reușit pe teren. Incredibil, mă simt de parcă am fi câștigat campionatul".

În retur, Crotone a făcut 25 de puncte, dintre care 20 doar în ultimele nouă runde, în care le-a bătut pe Inter, și Lazio, terminând la egalitate cu Milan și Torino. Numai campioana Juventus i-a învins pe eroii calabrezi. 

3 din cele 34 de goluri marcate de Crotone în campionat au fost semnate de Adrian Stoian, în 27 de partide. Doar golgeterul Falcinelli are mai multe, 13

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează