INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

UPDATE Paul Pogba a fost prins dopat » Francezul, suspendat provizoriu

Paul Pogba (30 de ani), mijlocașul central al lui Juventus, a ieșit pozitiv la un test doping.
Paul Pogba (30 de ani), mijlocașul central al lui Juventus, a ieșit pozitiv la un test doping.

Articol de , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 22:15 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 22:16

Paul Pogba (30 de ani), mijlocașul central al lui Juventus, a ieșit pozitiv la un test doping.

UPDATE, ora 22:15 » Pogba, suspendat provizoriu 

Tribunalul Național Antidoping din Italia a luat decizia să-l suspende provizoriu pe Pogba.

Gică Hagi și Rivaldo au bătut palma! Fostul Balon de Aur e noul acționar al Farului: „Am promis că devenim un club foarte puternic” » Cum se împart acțiunile
FARUL
Gică Hagi și Rivaldo au bătut palma! Fostul Balon de Aur e noul acționar al Farului: „Am promis că devenim un club foarte puternic” » Cum se împart acțiunile

Știrea inițială: Paul Pogba a fost prins dopat

Conform Gazzetta dello Sport, au fost găsite doze anormale de testosteron în probele lui Pogba. E vorba despre o testare realizată după prima etapă din Serie A, Udinese - Juventus 0-3, în care francezul a fost rezervă neutilizată.

Acum, Pogba riscă o pedeapsă cuprinsă între 2 și 4 ani. Urmează să fie efectuate mai multe analize pentru a putea fi confirmat rezultatul.

Testosteronul nu poate fi folosit de sportivi, fiind inclus pe lista neagră a substanțelor interzise de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA).

Folosirea testosteronului are ca obiectiv principal dezvoltarea forței și a masei musculare, informează sciencedirect.com. Testosteronul nu poate fi administrat într-un tratament.

Paul are trei zile la dispoziție să solicite proba B și, dacă se confirmă că s-a dopat, va fi automat suspendat temporar până când va fi judecat de Tribunalul Național Antidoping din Peninsulă. 

Mijlocașul, care a încălcat articolele 2.1 și 2.2 din regulament, referitoare la folosirea de substanțe interzise și încercarea de a le utiliza, poate opta însă pentru a ajunge la o înțelegere cu judecătorii, în dorința de a primi cea mai mică pedeapsă.

Paul Pogba: „Am vrut să mă las de fotbal”

După meciul de la Udine, Pogba a debutat în noul campionat, jucând 52 de minute în total în partidele cu Bologna (1-1) și cu Empoli (2-0), după care s-a accidentat din nou la coapsă! 

Nu și-a revenit încă și acum trebuie să aștepte decizia judecătorilor, care i-ar putea încheia cariera. Asta după ce internaționalul francez tocmai mărturisise în interviul acordat postului TV Al Jazeera„am vrut să mă las de fotbal. Nu mai voiam să am bani! Îmi doresc să stau alături de persoane normale. În astfel de condiții o să mă iubească pe mine și nu pentru faimă și banii din cont. Câteodată viața este dură, dar eu nu mă voi da bătut”. 

161 de minutea bifat Paul Pogba, reușind doar o pasă decisivă, în cele zece meciuri bifate la Juventus în toate competițiile sezonului trecut

Ce înseamnă Paul Pogba în fotbalul mondial

  • Evoluează din iulie 2022 la Juventus, care l-a „repatriat” de la Manchester United 
  • „Diavolii” au plătit 105 milioane de euro pentru transferul lui Pogba de la Juve, realizat în august 2016 
  • În prezent e evaluat la 15 milioane de euro pe Transfermarkt. Cea mai înaltă bornă din carieră a atins-o în 2019, 100 de milioane
  • Are 14 trofee în palmares: Campionatul Mondial și Liga Națiunilor cu Franța, 4 titluri, 3 Supercupe ale Italiei și două Cupe cu Juventus, Europa League și două Cupe ale Ligii Angliei cu Manchester United

Mai multe articole din fotbalul internațional: 

A văzut la Pușcaș? :) Cu ce look s-a afișat Haaland la antrenamentele Norvegiei
INEDIT
A văzut la Pușcaș? :) Cu ce look s-a afișat Haaland la antrenamentele Norvegiei
Ce s-a întâmplat cu Alexandru Maxim de când s-a întors Șumudică la Gaziantep
TURCIA
Ce s-a întâmplat cu Alexandru Maxim de când s-a întors Șumudică la Gaziantep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tyler_durden
tyler_durden  •  12 Septembrie 2023, 01:55

Intr-un articol adevarat (din presa de afara) despre scandalul de anul trecut cu depunctarea lui Juve (plusvalenze) am dat de o duma geniala despre acest club. Dupa o trecere in revista a potlogariilor istorice la care au luat parte era prezentat un scurt schimb de replici intr-un bar. Fanul Juve: It's not just Juventus(vinovata de contabilitate falsa in acest scandal). Non-fanul Juve: But it's always Juventus(implicata in toate scandalurile). Ca un facut. Printre acuzele aduse de federatia italiana clubului cu acea ocazie s-a numarat si 'VIOLAREA PRINCIPIULUI ADEVARULUI'. Induiosator.. dar prea rar.

VanBasten
VanBasten  •  12 Septembrie 2023, 01:31

Il ia nea Gigi la fcsb. De mic l-a placut pe Pogba dar era prea scump.

pelicansli
pelicansli  •  11 Septembrie 2023, 22:25

sunt curios cat dureaza la el sentinta...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează