INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cum a răspuns Paul Pogba superofertei primite de la Al-Ittihad: „Astăzi nu plec, dar mâine nu se știe”

Paul Pogba nu a prea jucat în ultimul sezon la Juventus // Foto: Imago
Paul Pogba nu a prea jucat în ultimul sezon la Juventus // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 16:36 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 17:43

Paul Pogba (30 de ani) ar putea fi noua vedetă care se transferă în Arabia Saudită. Mijlocașul francez al lui Juventus e atras cu un contract pe trei sezoane și 100 de milioane de euro salariu net total.

Cluburile din Arabia Saudită continuă goana după staruri din Europa. Ultimul nume pe lista bogaților din Golf este cel al lui Paul Pogba. Mijlocașul francez ar putea deveni coleg cu N'Golo Kante și Karim Benzema la Al-Ittihad, după cum anunță presa italiană. 

Zvonurile sunt întărite de vizita pe care jucătorul de 30 de ani a făcut-o, în week-end-ul trecut, în țara care aspiră la un campionat de top și în care a vizitat și centrul sportiv al clubului din Jeddah.

Saudiții atacă sus de tot! Ofertă uriașă pentru Diego Simeone, antrenorul cu cel mai mare salariu din fotbal!
ARABIA SAUDITĂ
Saudiții atacă sus de tot! Ofertă uriașă pentru Diego Simeone, antrenorul cu cel mai mare salariu din fotbal!

Paul Pogba a fost interpelat de un suporter local în Arabia Saudită

Francezii de la L'Equipe au aflat despre oferta de nerefuzat primită de Pogba de la echipa pregătită de Nuno Espirito Santo. Un contract până în 2026, cu un salariu net total de 100 de milioane de euro! Întrebat de un suporter local dacă va da curs acestei propuneri, Paul a răspuns enigmatic, mai în glumă, mai în serios: „Astăzi nu plec, dar mâine nu se știe...". 

Interlocutorul arab a insistat însă cu întrebările și a vrut să afle dacă este vorba despre Al-Ittihad sau Al-Ahly, iar Pogba l-a lăsat nedumerit: „Nu știu”. Și a întreținut astfel misterul.

În ultimul sezon la Juventus, Paul Pogba a fost mai mult accidentat

Juventus l-a legitimat a doua oară pe Pogba în vara trecută, tot la parametru zero și venind de la Manchester United, însă ar vrea să scape de salariul său mare, 10,5 milioane de euro brut. Mai ales că-n sezonul trecut a strâns numai 161 de minute jucate și a dat o pasă de gol în 10 meciuri. 

Totul din cauza accidentărilor dese suferite de campionul mondial. Pentru a-l transfera pe Pogba, saudiții trebuie să achite o sumă de bani, francezul având încă trei ani contract cu bianconerii.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fotbalist cunoscut reacționează vehement la noua lege „transgender” din Belgia: „Lumea o ia razna și o face în cea mai mare viteză"

Leo Messi ar putea fi afectat de „Regula Michael Jordan” » Arbitrii îl vor proteja în MLS, adversarii îl vor agresa pe teren: „Îl vom vâna!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează