INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Zile de foc pentru Paul Pogba! Prins dopat luni, mijlocașul francez depune sâmbătă mărturie la tribunal în procesul fratelui

Zile de foc pentru Paul Pogba. Foto: Imago Images
Zile de foc pentru Paul Pogba. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 13:48 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 13:49

Paul Pogba (30 de ani) anunță vineri dacă cere contraexpetiza în cazul de doping în care e acuzat, iar sâmbătă trebuie să fie la Paris, unde e citat ca martor în dosarul de șantaj.

Coșmarul se prelungește pentru Paul Pogba. Dacă nu ar fi fost suficiente accidentările și testul pozitiv la testosteron, anunțat luni, mijlocașul francez are pe cap și procesul privind tentativa de șantaj și amenințările primite din partea fratelui său, Mathias, care este acuzat și de asociere la o bandă criminală, în dosarul deschis la Paris.

Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea
FCSB
Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea

Suspendat de Tribunalul Antidoping și cu salariul tăiat de Juventus până la minimul sindical, internaționalul de 30 de ani trăiește zile de foc, încercând să scape cu pedeapsa cea mai mică, dar și să rezolve problemele în justiție ale familiei: „Vreau să-i fac pe toți cei care m-au criticat să-și înghită cuvintele și să le arăt că nu sunt slab. Pot să mă vorbească de rău, pentru că eu nu voi renunța niciodată”.

Paul Pogba depune mâine mărturie la tribunal în procesul fratelui său

Sâmbătă, Paul ar urma să fie pus față în față cu fratele său, care, în complicitate cu alți patru cunoscuți ai lui Pogba, au pus la cale șantajul cu o înregistrare video bizară, în franceză, italiană, engleză și spaniolă, distribuită în mediul online pe 27 august 2022, în care promitea „mari dezvăluiri” despre fratele său mai mic. 

Zile de foc pentru Paul Pogba! Prins dopat luni, mijlocașul francez depune sâmbătă mărturie la tribunal în procesul fratelui
Florentin și Mathias Pogba, frații lui Paul Pogba/ foto Imago Images

Paul a și fost sechestrat și a plătit 100.000 de euro grupului respectiv în primăvară (suma totală cerută era de aproape 13 milioane de euro). Mathias a fost arestat în septembrie trecut și eliberat în decembrie, susținându-și nevinovăția.

Am înțeles că banii schimbă oamenii și pot distruge o familie, pot să declanșeze un război. Nu-mi mai trebuie bani, îmi doresc să stau alături de persoane normale. În astfel de condiții o să mă iubească pe mine și nu pentru faimă și banii din cont. 

- Paul Pogba, mijlocaș Juventus

Citește și:

Sar scântei! Antrenorul jucătorilor acuzați că au pariat pe eșecul propriei echipe a izbucnit

Noul star al lui Getafe a vândut doar într-o săptămână cele mai multe tricouri din istoria clubului madrilen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează