INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Paul Pogba era foarte aproape de un transfer în Turcia, dar mijlocașul francez nu a trecut vizita medicală

Paul Pogba era foarte aproape de un transfer în Turcia. Foto: Imago Images
Paul Pogba era foarte aproape de un transfer în Turcia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 20:05 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 20:25

Paul Pogba (30 de ani), care a evoluat duminică la Juventus o jumătate de repriză cu Bologna (1-1), a fost dorit de Galatasaray. Cotidianul Hurriyet dezvăluie că jucătorul cu contract până în 2026 cu bianconeri are probleme după accidentările ce l-au ținut pe tușă multă vreme.

Galatasaray a fost aproape să dea o lovitură de imagine și s-aducă în Turcia un străin titrat. Dornică să se întărească pentru a face o figură frumoasă în grupa de Liga Campionilor, unde le are adversare pe Bayern, Man. United și FC Copenhaga, campioana Turciei l-a curtat pe Paul Pogba. 

FCSB, ești atentă? » Fotbalistul împrumutat de roș-albaștri în Superliga, mai în formă decât Tavi Popescu
FCSB
FCSB, ești atentă? » Fotbalistul împrumutat de roș-albaștri în Superliga, mai în formă decât Tavi Popescu

Mijlocașul francez căzuse de acord în privința condițiilor financiare și spera la un transfer în SuperLig, chiar în ultima zi. Doar că a picat vizita medicală la Istanbul, după cum anunță cotidianul Hurriyet și confirmă știrea agenția italiană Sportmediaset.

Paul Pogba NU mai jucase de trei luni și jumătate

Turcii au aflat detalii despre starea sa de sănătate și au fost puși pe gânduri, după controalele amănunțite la care l-au supus de mijlocașul lui Juventus. Și au renunțat la transfer, mai ales că erau puși în gardă și de faptul că selecționerul Didier Deschamps nu l-a convocat pentru partida cu Irlanda din preliminariile CE 2024 și amicalul cu Germania

Pogba jucase duminică în squadra lui Allegri 24 de minute contra Bolognei (1-1), după o pauză de 3 luni și jumătate, dar asta n-a fost suficient pentru a reveni la vicecampioana mondială.

Paul Pogba, 161 de minute în sezonul 2022-2023

Probleme la genunchi și apoi cele musculare l-au făcut să evolueze doar 161 de minute în stagiunea 2022-2024, adunate din zece meciuri, dintre care nu a fost titular decât într-o singură ocazie. Și lui Juventus i-ar fi prins bine să se transfere, pentru că astfel scapă de salariul său de 8 milioane de euro net anual. 

Galatasaray n-ar fi plătit decât prima de instalare și salariul francezului, care s-ar fi înțeles pentru o reziliere pe cale amiabilă cu Juventus.

Citește și:

Un club din Liga 3 a cumpărat golgheterul Petrolului și îi dă un salariu de 3 ori mai mare!

Hagi continuă curățenia: fotbalistul cu 3 meciuri ca titular în vara aceasta a semnat cu altă echipă din SuperLigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  02 Septembrie 2023, 00:47

De unde ati mai scos si informatia asta ?? Pogba nu s-a miscat de la Torino iar Juventus nu are de gand sa-l vanda !! Nu a fost la Istanbul si nu a facut nicio vizita medicala. Ce sa caute la Galatasaray atata timp cat el a refuzat un transfer si un salariu de zeci de mil. de euro !! Fake news !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează