INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paul Scholes îl atacă pe Louis van Gaal: "Manchester United practică un fotbal mizerabil! Mă chinui să urmăresc meciurile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 februarie 2015 21:28

Paul Scholes, fostul mijlocaş al lui Manchester United, l-a făcut praf pe tehnicianul Louis van Gaal, criticînd în termeni duri evoluţia grupării de pe Old Trafford.
"Cînd făceam parte din echipa lui Alex Ferguson, cel mai important lucru era să ne asumăm riscuri pentru a ne crea ocazii. Asta un era o opţiune, era o obligaţie. În perioada în care nu mai trimiteam mingea înainte sau nu mai căutam pasa riscantă care ar fi putut deschide apărarea adversă, consecinţele erau aceleaşi. Antrenorul nu mă mai alegea pe mine. Reveneam în echipă cînd începeam să joc aşa cum dorea antrenor", a scris Paul Scholes, în editorialul său din The Independent.

Paul Scholes susţine că actuala echipă nu îşi asumă riscuri. "Istoria lui United a fost construită pe fotbalul ofensiv, dar asta nu însemna că nu primeam goluri sau adversarii nu aveau ocazii. De ce credeţi că United a avut unii dintre cei mai buni portari din lume de-a lungul anilor? Pentru că trimitea prea mulţi oameni în atac.

Nu îmi face plăcere să spun asta, dar în acest moment mă chinui să urmăresc cu plăcere echipa lui Louis van Gaal. În acest moment, fotbalul practicat de United este mizerabil. Pentru a învinge echipa adversă, trebuie să îţi asumi riscuri în atac. Prea puţini jucători îşi asumă riscuri în actuala echipă", a subliniat Scholes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  14 Februarie 2015, 05:33

100% adevarat

iosonoforte
iosonoforte  •  13 Februarie 2015, 23:21

atunci sa se intoarca scholes la united ca poate o poate salva el..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează