INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSUL URMEAZĂ SĂ FIE ÎMPRUMUTAT UN AN DE CATRE TOTTENHAM

Pavliucenko este foarte aproape de a semna cu Sporting

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Atacantul rus Roman Pavliucenko, 29 de ani, se pregăteşte să schimbe aerul rece britanic cu cel mai cald, portughez. Urmează să treacă de la Londra la Lisabona, cum afirmă ziariştii de la A Bola, întrucît internaţionalul rus este foarte aproape de a semna cu Sporting. După ce l-a pierdut pe căpitanul Moutinho în detrimentul lui FC Porto, "leii" încearcă să se reabiliteze în faţa fanilor, aşa că au intensificat legăturile cu cei de la The Spurs ca să rezolve împrumutul pe un an al lui Pavliucenko.

Costinha, fostul internaţionalul lusitan, acum în staff-ul administrativ al alb-verzilor, se ocupă de transfer, iar portughezii susţin că acesta va fi clarificat duminică. În acea zi, la New York, este prevăzut un amical între cele două echipe europene, iar acela este considerat momentul oportun pentru semnarea actelor. Salariul jucătorului urmează să fie suportat în cote egale de către cele două grupări.

Pavliucenko a sosit pe White Hart Lane în urmă cu doi ani, ca să îl înlocuiască pe Dimităr Berbatov plecat la Man United. Dar nu a reuşit să fie omul providenţial al "albilor", cu toate că a marcat 24 de goluri în 60 de meciuri. Atacanţii lui Spurs, Crouch şi Defoe, rămîn principalele "guri de foc" ale lui Tottenham, ei fiind şi cei mai apreciaţi din echipă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează