INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Pe cine vor șeicii în locul lui Unai Emery: un antrenor care a câștigat un singur trofeu în toată cariera!

Edison Cavani, PSG, foto: reuters
Edison Cavani, PSG, foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 16:27

Thomas Tuchel este favorit să îl înlocuiască din vară pe Unai Emery în funcția de antrenor al lui Paris Saint-Germain.

Potrivit americanilor de la ESPN, Tuchel va fi numit la conducerea tehnică a lui PSG, el fiind ales de francezi în detrimentul unor nume mari precum Antonio Conte, Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti sau Luis Enrique.

Cel mai probabil tehnicianul german va semna un contract pe o perioadă de doi ani cu PSG.

Președintele clubului, Nasser Al Khelaifi, este nemulțumit de faptul că PSG a fost eliminată doi ani la rând în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Unai Emery pe banca tehnică și este decis să îl schimbe pe spaniol, deși gruparea pariziană este aproape să reușească un sezon perfect pe plan intern, fiind cu 6 etape înainte final pe primul loc la 17 puncte față de următoarea clasată AS Monaco, însă monegascii au un meci mai puțin disputat, iar în Cupa Franței se află în semifinalele competiției, unde va juca în această lună împotriva lui Caen.

Parizienii au cucerit deja 2 trofee în acest sezon învingând de fiecare data pe AS Monaco, cu scorul de 3-0 în finala Cupei Ligii, săptămâna trecută, și cu 2-1 în Supercupa Franței, care a avut loc în luna iulie a anului trecut.

Tuchel, 44 de ani, este liber de contract din luna mai a anului trecut, când s-a despărțit de Borussia Dortmund, după 2 ani petrecuți pe banca tehnică a acesteia.

trofeu a câștigat Tuchel în cariera sa: Cupa Germaniei cu Borussia Dortmund (2016–2017)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  07 Aprilie 2018, 19:16

Singura explicatie pentru ca Tuchel sa ajunga la PSG ar fi aceea ca alti antrenori au refuzat. Chiar daca se plateste foarte bine, PSG nu cred ca e foarte atractiv pt antrenorii de top. Allegri, Conte, Ancelloti ...nu au cine stie ce motivatie sa vina la PSG. Doar banii. Dar nici la capitolul asta nu o duc rau deloc. Oricat de multi bani s-ar oferi, PSG nu e Juventus, Real sau Bayern!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează