INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pele: “Messi nu va fi o legendă decît dacă va marca 1.000 de goluri ca mine!”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Brazilianul Pele îl tachinează pe Lionel Messi, despre care multă lume afirmă că ar fi cel mai bun fotbalist din istorie.


Cele 1.280 de goluri înscrise în 1.363 de jocuri disputate în carieră îi dau dreptul lui Pele să se considere cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. Pe baza acestui statut, brazilianul şi-a permis să intre în dezbaterea lansată în ultima perioadă: “E Messi cel mai bun fotbalist al lumii?”.


“Mereu lumea încearcă să compare pe cineva cu Pele. Dar eu glumesc cu prietenii mei argentinieni şi le spun că mai întîi ei trebuie să-l aleagă pe cel mai bun fotbalist din istoria Argentinei. Apoi, după ce unul dintre ei înscrie 1.000 de goluri, am putea sta de vorbă”, a declarat Pele.


Cu 133 de goluri în cariera de profesionist (dintre care 40 doar în acest sezon), Messi mai are pînă să cîştige încrederea totală a lui Pele: “Joacă foarte bine pentru Barcelona, dar încă nu şi-a arătat talentul la naţionala Argentinei. Poate va cîştiga Campionatul Mondial. Să aşteptăm şi să vedem”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Noiembrie 2010, 22:56

Discutia in sine e stupida. Daca ne gindim ce a insemnat Zidane pt. fotbalul francez si cite trofee au cistigat datorita lui -in finala CM i-a batut singur pe brazilieni- devine clar ca longevitatea e unul dintre criterii. Messi e inca un copil si are timp sa darime toate moumentele fotbalistice existente. Rabdare; daca se accidenteaza grav va intra in istorie ca un pretendent la titlu, la fel ca Maradona! Sa joci ca Pele la 17 ani o finla de CM si sa o si cistigi, e altceva. Rabdare si tutun!

 •  20 Aprilie 2010, 19:05

dragi iubiotori de footbal MESI nu se compara cu nimeni ptr ca este uuuuuuuuuuuuuuUNIC cand juca PELE sa u altii se juca ff lent si erau alte sisteme de joc dar azi este ff greu da cine nu a practicat acest joc SA SE

 •  13 Aprilie 2010, 10:37
Postat de liviuemil pe 12 Aprilie 2010, 18:02

Nimeni in fotbalul de astazi sau cel din viitor nu se v-a putea apropia de cifra de 1000 de goluluri.Asa cum nu exista si nu v-a exista comparatie intre fotbalul jucat in ultima suta de ani si cel ce se v-a juca in viitor.Ca o analogie ,cine avea caruta in epoca de piatra era boier!!!!!!!

Romario are 1000 de goluri marcate si conform cotidianului extramadura sport, capitanul lui Real ar fi marcat de la inceputul carierei sale are mai multe goluri decit Pele. Brazilianul, despre care se spune ca ar fi inscris peste 1000 de goluri ar putea fi intrecut de Raul, care ar fi marcat un numar enorm de goluri in competitiile oficiale de juniori.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează