INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO CU FAZA Cel mai stupid penalty vine din Arabia Saudită » O fază identică s-a întâmplat și în Liga 1, cu Petrescu pe bancă: „Era foc și pară, nu știu cum am scăpat!”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 22:32 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 23:41

Al Hazem, codașa clasamentului din prima ligă a Arabiei Saudite, a învins-o pe Al Fateh, echipa condusă de Slaven Bilic, fostul antrenor al lui West Ham United și West Brom, scor 2-0. Partida a avut parte de un moment ciudat în minutul 10, când un fundaș al oaspeților a comis un henț în careu cum rar se vede în fotbal. O fază identică s-a petrecut și în România!

Gazdele conduceau deja cu 1-0 încă din minutul 5, iar după doar câteva minute au primit un cadou din partea adversarilor.

Gigi Becali, gata să bifeze un nou transfer » Încă un jucător din Superligă e la un pas să semneze FCSB
FCSB
Gigi Becali, gata să bifeze un nou transfer » Încă un jucător din Superligă e la un pas să semneze FCSB

Penalty ireal în Arabia Saudită

În minutul 10 al meciului, Fahad Al Harbi a vrut să bată palma cu portarul Jacob Rinne și a făcut o eroare de proporții. N-a atins doar mâna colegului, ci și mingea, care se afla în brațele acestuia. Arbitrul n-a ezitat și a arătat punctul cu var!

Jucătorii n-au înțeles inițial de ce s-a acordat penalty, dar reluările au arătat clar că Al Harbi a lovit mingea cu mâna. 

Penalty-ul s-a executat în minutul 14 și a fost transformat de Teze, care a stabilit scorul final, 2-0.

Fază identică în România!

Imaginile au amintit de un moment similar petrecut în Liga 1 în 2007, la un duel între Unirea Urziceni și Poli Timișoara, scor 4-1. Atunci, fosta campioană a României, cu Dan Petrescu pe bancă, avea 4-0 în minutul 88, când bănățenii au primit o lovitură de pedeapsă.

Bogdan Stelea a apărat șutul lui Gigel Bucur, însă penalty-ul s-a repetat pentru că jucătorii Unirii intraseră prea devreme în careu. Din nou, Stelea a parat. Euforic, colegul Marius Onofraș l-a luat în brațe și a atins balonul cu mâna. Arbitrul a fost vigilent și a arătat din nou punctul cu var! De data aceasta a executat Dan Alexa, care a și înscris golul de onoare al Timișoarei.

Onofraș a vorbit la GSP Live despre acel moment: „Din bucuria faptului că a apărat penalty, am mers și am sărit în brațele lui și, trecând prin spatele lui, am atins mingea cu mâna. Dan Petrescu era foc și pară pe mine, nu știu cum de am scăpat. 

Spunea «Mi-ai stricat golaverajul, nu e posibil așa ceva!» A fost foarte vocal la adresa mea, cu toate că marcasem. Așa era el ca antrenor, voia întotdeauna să câștige fără să primească gol. Nu aveai cum să te superi, făcea lucrurile corect și aveai ce să înveți de la el”.

Vezi și alte știri:

Zeljko Kopic, în tribună la Rapid - FC Voluntari » Pe cine spionează antrenorul lui Dinamo
RAPID - FC VOLUNTARI
Zeljko Kopic, în tribună la Rapid - FC Voluntari » Pe cine spionează antrenorul lui Dinamo
Moș Crăciun a venit cu înjurăturile în Giulești » Ce a făcut când a ajuns în dreptul galeriei la Rapid - Voluntari
Rapid - Voluntari
Moș Crăciun a venit cu înjurăturile în Giulești » Ce a făcut când a ajuns în dreptul galeriei la Rapid - Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dorelus
dorelus  •  10 Decembrie 2023, 09:06

Aducă era 4-0 pentru echipa lui Petrescu, s-a ratat de doua ori penalty-ul și jucătorul, în euforia lui normală (sigur cand ai 4-0 în minutul 88 tremură izmenele pe tine) l-a îmbrățișat pe Stelea atingând mingea cu mâna... Nu vi se pare mai mult disperarea ca oaspeți nu marchează, la pariuri se plătește bine mai ales în acel minut. Cat despre îmbrățișare mai putea aștepta 4 minute și-l prindea la vestiare la o îmbrățișare mai focoasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează