INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP

Pentru Cristiano Ronaldo, Messi nu e între primii trei fotbalişti din lume. Tu ce zici?

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Deşi a cîştigat Balonul de Aur şi FIFA World Player în 2009, Leo Messi nu se bucură de aprecierea rivalului său Cristiano Ronaldo (foto).

 

Invitat de cotidianul italian Corriere dello Sport să-i numească pe cei mai buni trei jucători din lume la ora actuală, internaţionalul portughez a spus fără să clipească: " Kaka, Rooney, Drogba". 

 Atacantul Realului s-a inclus pe sine însuşi în galeria "artiştilor fotbalului. Acest joc înseamnă spectacol şi cine-l iubeşte mă iubeşte şi pe mine". El l-a lăudat totodată pe Ibrahimovici: "E un fotbalist fantastic. Barcelona a făcut foarte bine că l-a transferat".

 Despre Messi, însă, nici un cuvînt.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
 •  26 Februarie 2010, 02:01

nu poti sa il compari pe messi cu nimeni la ora actuala pt k e geniu!iar cristiano e de departe cel mai complet jucator....deci sa inteleaga toata lumea 2 jucatori super...unul ''geniul''...celalalt ''jucatorul complet''

 •  26 Februarie 2010, 01:57

presa ii pune intrebari incomode lui cristiano shi el era ff clar k nu il va numi pe messi intre cei mai buni 3 fotbalisti din lume pt k ii e greu sa o spuna chiar el k messi e cel mai bun!dar in mintea lui stie clar k messi e adevaratul geniu in fotbal.Cristiano e un jucator complet poate cel mai complet din lume k sa zic asa....dar nu e geniu!Uitati'va in istoria fotbalului shi veti vedea geniile care au mai fost:Maradona...zidane.....ronaldo(brazil)...si multi altii!

aveon
aveon  •  26 Februarie 2010, 00:25

De ce nu l-a inclus C.Ronaldo pe Messi in Top3?Pentru ca nu e!Balonul de Aur l-a luat pentru ca a castigat Barca 6 trofee si era aiurea sa dea premiul unui jucator de la alta echipa.Dar,intr-adevar,Kaka este un jucator genial,Rooney poarta Man.United in Premier League si Champions League de cativa ani buni,iar Drogba...e cel mai bun atacant "target man" din lume(sau pivot,varf impins,cum se mai foloseste la noi).Asa ca,da,C.Ronaldo,are dreptate,Messi un e de Top3...Poate nici de Top10.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează