INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pepe îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid » În elita fundaşilor

"A făcut bine Real că i-a prelungit contractul lui Pepe?", a întrebat "Marca". 58 la sută dintre votanţi au zis "da" Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 11:08

Portughezul trece de la un salariu de 1,8 milioane de euro la unul de 4 milioane şi urcă pe locul 6 în topul celor mai bine plătiţi apărători

Gata! S-a rezolvat! Pepe continuă la Real Madrid. Fundaşul portughez a acceptat înnoirea contractului, scadent în iunie 2012. Negocierile au fost şi lungi, şi dure. Salariul a fost de vină.

Plătit pînă acum cu numai 1,8 milioane de euro, jucătorul de 28 de ani a cerut o creştere importantă, pînă la 4,5 milioane. Faptul că Manchester United, Manchester City, Chelsea, Inter şi Juventus îi dădeau tîrcoale l-a făcut să fie curajos. Oferta clubului nu era însă decît de 3 milioane de euro. S-a ajuns la contre, chiar ameninţări subtile.

Atunci a intervenit Jose Mourinho. "Pepe este esenţial în proiectul sportiv gîndit de mine", şi-a apărat antrenorul lusitan compatriotul, iar şefii din "Bernabeu" au plusat. Tîrguiala s-a oprit la 4 milioane de euro. Atît a obţinut fundaşul adus cu 30 de milioane de euro de la FC Porto, în 2007, pentru a semna pînă în 2015, cu opţiune de prelungire.

Suma îl propulsează pe Pepe în topul celor mai bine plătiţi apărători din lume. Mai precis, urcă pe locul 6. Lider detaşat e John Terry, care ia 9 milioane de euro la Chelsea.

347497-top-salarii-aparatori-730x238.jpg

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
tofanus
tofanus  •  22 Martie 2011, 09:56

de ce in top nu este si CHIVU, salariul lui la INTER este mare, ai omis chestia asta, sau nu intra romanii in discutie

eu__
eu__  •  22 Martie 2011, 08:48

is niste prosti ca se iau dupa murihno. eu nu as da atata pentru rabla aia de jucator care numai sa faulteze stie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează