INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Pepe și-a ales următoarea destinație » Ce-l determină pe portughez să o părăsească pe Real Madrid după 10 de ani

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 14 mai 2017 10:30

 Pepe, fundașul lui Real Madrid este foarte aproape să semneze cu Internazionale Milano.

Publicația spaniolă Marca relatează că Pepe, căruia îi expiră contractul cu "galacticii" în aceasta vară, a ajuns deja la un acord cu oficialii nerazzurilor. Fundașul în vârstă de 34 de ani a mai fost dorit de Manchester City, PSG și Hebei Fortune. Deși a declarat de multe ori că vrea să rămână la Real Madrid, Pepe a ales formația milaneză pentru a evolua mai mult și pentru a fi convocat de selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, la Campionatul Mondial de anul viitor din Rusia.

18 meciuria evoluat portughezul în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și un assist

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a dezvăluit că directorul sportiv al lui Inter, Ausilio s-a întâlnit cu impresarul Jorje Mendes pentru a negocia contractul lui Pepe la gruparea din Serie A. Aceeași sursă susține că portughezului i-a fost propus un contract pe 2 ani, cu un salariu anual de 6 milioane de euro.

4 goluriîn 82 de partide a marcat Pepe pentru Portugalia debutând în 2007. El câștigat în 2016 Campionatul European din Franța

Pepe a venit în iulie 2007 la Real Madrid de la FC Porto pentru 30 de milioane de euro. În cele 10 sezoane în care a îmbrăcat tricoul "blanco", portughezul a câștigat 12 trofee: 2 titluri, 2 Cupe ale Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei, 2 Ligi ale Campionilor, 2 Campionate Mondiale ale cluburilor și o Supercupă a Europei.

surse: tribalfootball.com, goal.com, marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează