INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Peşte stricat în Maserati! Ce farsă i-au făcut colegii lui Balotelli :D

Transferul lui Balotelli de la Inter a costat-o pe City 29,5 milioane de euro în 2010
Transferul lui Balotelli de la Inter a costat-o pe City 29,5 milioane de euro în 2010

Articol de - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 21:21

Colegii de la City i-au pus italianului hering afumat pe banchetă înainte de stagiul din SUA. La revenire, după 14 zile, SuperMario a avut un şoc la deschiderea portierei.

La cîte le-a făcut colegilor de la Manchester City sezonul trecut, Mario Balotelli nu putea rămîne nepedepsit. Chiar înainte de plecarea în turneul de două săptămîni prin Statele Unite, Yaya Toure, Joe Hart şi ceilalţi s-au gîndit să-i facă o surpriză şi i-au înlocuit odorizantul din bolidul de care Balo e atît de mîndru. În locul celui agăţat la oglinda retrovizoare, coechipierii puşi pe şotii i-au plasat pe bancheta din spate o pungă plină cu hering afumat.

La întoarcerea în Manchester, SuperMario a avut un şoc cînd s-a dus să-şi ia Maserati-ul alb în primire. Mai întîi a rămas cu gura căscată la vederea muştelor care roiau prin habitaclu. Iar cînd a deschis portiera, mirosul l-a dat efectiv pe spate. "Şi-a pus mîinile-n cap cînd a dat cu ochii de peştele putrezit împrăştiat peste tot pe banchetă. Dar mirosul acela de împuţit l-a îmbolnăvit pur şi simplu", a povestit un apropiat al atacantului în vîrstă de 21 de ani.

Asigurarea nu-l ajută
Cum mirosul e imposibil de scos din habitaclu, Balotelli a luat legătura cu asiguratorul. Degeaba. În acte nu există nici o prevedere legată de cazurile în care, chiar şi accidental, ambianţa din interiorul maşinii devine la un moment dat insuportabilă.

"Se va răzbuna"
Unul dintre prietenii lui Balotelli a dezvăluit că jucătorul habar n-are cine i-a făcut farsa: "I-a supărat pe prea mulţi coechipieri de-a lungul sezonului trecut". Dar vrea să le-o plătească şi "are deja mai multe planuri în minte".

I-au "şifonat-o" gangsterii
La începutul lui aprilie, Maserati-ul lui Balotelli a fost victima unei vendetta. "La cum arăta de şifonată cînd ne-a adus-o e clar că a supărat pe cineva şi acesta s-a răzbunat aranjîndu-i-o cu ranga", a povestit unul dintre tinichigiii care i-au reparat bolidul. Altfel, a plătit 11.000 de euro numai amenzi de parcare pentru bolidul ridicat de 27 de ori.

TRĂSNĂILE LUI BALOTELLI LA CITY:

August 2010: Şi-a lovit maşina, un Audi R8, în drum spre antrenament
Noiembrie 2010: Eliminat în meciul cu West Bromwich
Decembrie 2010: S-a bătut la antrenament cu coechipierul Jerome Boateng
Decembrie 2010: A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena îl aştepta la parter
Martie 2011: În returul cu Dinamo Kiev din Europa League a fost eliminat, apoi s-a contrat cu fanii ucrainenilor, fiind amendat cu 240.000 de euro, salariul pe două săptămîni
Martie 2011: A provocat scandal într-un restaurant, după ce s-a luat de prostituata cu care Rooney îşi înşela nevasta
Martie 2011: Amendat cu 120.000 de euro pentru că, de plictiseală, a aruncat cu săgeţi de darts în jucătorii de la academia de tineret
Aprilie 2011: I-a provocat pe jucătorii lui Manchester United la semifinala de Cupă de pe Wembley (1-0), bucurîndu-se în faţa suporterilor adverşi
Aprilie 2011: La finele meciului cu Blackburn (1-0), s-a strecurat în spatele marcatorului Dzeko şi l-a luat de picioare, trîntindu-l la pămînt
Iunie 2011: Un raport al Brigăzii Anti-Mafia a dezvăluit fotografii în care SuperMario apare alături de membri ai temutei Camorra
Iulie 2011: Şi-a umilit şi coechipierii, şi adversarii în amicalul cu LA Galaxy (2-1) încercînd o execuţie pretenţioasă în careu. De Jong l-a avertizat: "Să-şi bage minţile-n cap, altfel va avea probleme!"

91.000 de euro costă Maserati-ul lui Balotelli. Mai puţin decît salariul pe-o săptămînă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
v_for_vendetta
v_for_vendetta  •  04 August 2011, 13:30

ok...am inteles...s-a facut o gluma urat mirositoare,dar eu ma intreb.....intr-o masina inchisa si mai ales un maserati,cum pot intra mustele???? intelegeam daca vorbeau de o masina super veche sau de o dacie veche ca acolo se mai gaseau locuri pe unde sa patrunda mustele,in intr-un maserati...cum?

legoolas
legoolas  •  04 August 2011, 09:57

Un rahat de om !!!

huhuruz77
huhuruz77  •  04 August 2011, 09:48

Fraieri sunt cei care il iau la echipa !! N-as fi crezut vreodata ca Mancini poate lua un asa d.obitoc la City ! Asta ar trebui sa fie UMILIT pe oriunde se duce, sa faca tusa si sa i-se dea un amarat de salariu...sper sa crape intr-un accident de masina, sa scapam de stirile despre el, stiri de 2 bani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează