INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Dan Petrescu e în pericol să rateze calificarea, după pasul greșit în turul „sferturilor” Ligii Campionilor Asiei » „Am primit gol la singura eroare”

Dan Petrescu țintește finala Ligii Campionilor Asiei cu Jeonbuk Hyundai Motors
Dan Petrescu țintește finala Ligii Campionilor Asiei cu Jeonbuk Hyundai Motors

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 14:41 / Actualizat marti, 05 martie 2024 16:01

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul lui Jeonbuk Motors, a fost egalat, marți, pe teren propriu spre finalul meciului cu Ulsan (1-1), în turul „sferturilor” Ligii Campionilor Asiei. La 1-0, gazdele au ratat un penalty și semifinalista din duelul sud-coreean se va decide pe 12 martie, începând cu ora 12:00.

Dan Petrescu rămâne neînvins în meciuri oficiale în 2024, dar ultimul rezultat obținut astăzi cu Ulsan, 1-1 acasă, nu este de natură să-l încânte. Ba din contră!

Marius Șumudică s-a întors în țară și contrazice anunțul turcilor: „Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva!”
TURCIA
Marius Șumudică s-a întors în țară și contrazice anunțul turcilor: „Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva!”

Al treilea 1-1 la rând în două săptămâni îi reduce șansele de accedere în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, fază în care ar înfrunta pe învingătoarea partidei Shandong Taishan - Yokohama Marinos.

Returul de peste o săptămână va decide totul

Prima manșă a „sfertului" de la Jeonju începuse foarte bine pentru antrenorul român, cu golul marcat de Song Min-Kyu în minutul 4. Și chiar putea lua altă turnură dacă brazilianul Orobo nu irosea o lovitură de la 11 metri în minutul 24! Jeonbuk Motors nu a fost în stare nici să păstreze succesul la limită, întrucât Lee Myung-Jae a restabilit echilibrul pe tabelă în minutul 77.

Așa că totul se va decide în a doua manșă, programată în deplasare pe 12 martie, de la ora 12:00. Până atunci, Jeonbuk are de jucat meciul din K-League cu Suwon, sâmbătă, de la ora 07:00.

Dan Petrescu: „Păcat că nu am câștigat”

După meci, „Bursucul” și-a exprimat dezamăgirea și frustrarea: „A fost un meci bun și e păcat că nu am câștigat! Îmi pare rău pentru fani. Jeonbuk a meritat să învingă, dar și asta face parte din joc. Cred că penaltyul ratat ne-a demoralizat. Am ajuns să cedăm un punct din cauza unei mari greșeli, ceea ce este regretabil. Am făcut o singură eroare și ne-au dat gol. În afară de asta, jucătorii mei au luptat foarte bine. La 1-1 am avut o șansă mare, însă nu am obținut victoria. Vom juca mai bine în al doilea meci cu Ulsan Steelers".

Petrescu era nemulțumit de calendarul aglomerat

Dan Petrescu se plânsese după ultimul egal din campionat că are timp insuficient de recuperare: „După meciul disputat pe 1 martie, am avut numai trei zile să ne odihnim. Nu este de ajuns, dar vreau să obținem un rezultat bun în sferturile de finală și să ne apropiem de finală.

Pe lângă faptul că suntem motivați de locul la Mondialul Cluburilor pus în joc, doar faptul că întâlnim un adversar ca Ulsan reprezintă o sursă de motivație".

Nu sunt mulțumit cu rezultatul cu Daejeon, mai ales că au venit mulți fani la stadion și nu i-am putut bucura. A fost un meci greu, mai ales în prima repriză, când Daejeon a avut o singură ocazie și a marcat
Dan Petrescu, antrenor Jeonbuk, după ultima etapă din K-League

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Una dintre cele mai cunoscute fotbaliste va fi judecată în Marea Britanie pentru ultraj cu caracter rasist » Ea a pledat nevinovată
ANGLIA
Una dintre cele mai cunoscute fotbaliste va fi judecată în Marea Britanie pentru ultraj cu caracter rasist » Ea a pledat nevinovată
Examene medicale încurajatoare pentru colegul lui Pitu intrat în comă după accidentarea gravă la cap
FRANȚA
Examene medicale încurajatoare pentru colegul lui Pitu intrat în comă după accidentarea gravă la cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează