INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESAJ

galerie foto Soția lui Sergio Ramos, mesaj după ce fundașul lui PSG a fost retras cu forța de la naționala Spaniei: „Nu meritai așa ceva!”

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos/ foto: Instagram @pilarrubio +36   FOTO
Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos/ foto: Instagram @pilarrubio

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 19:17 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 20:52

Pilar Rubio (44 de ani), soția lui Sergio Ramos, a transmis un mesaj după retragerea fundașului din naționala Spaniei.

După ce a fost anunțat de selecționerul Luis de la Fuente că nu va mai conta pe el, Sergio Ramos a decis să își anunțe retragerea de la echipa națională. Soția sa consideră că „nu a fost finalul pe care îl merita”.

+32 FOTO

Pilar Rubio, mesaj după retragerea lui Sergio Ramos din naționala Spaniei

„Pentru mine, el nu este Sergio Ramos. Este partenerul meu, soțul meu, prietenul meu și tatăl copiilor mei. Dar este și unul dintre cei mai buni jucători de fotbal pe care Spania i-a produs vreodată și un exemplu de profesionalism, pasiune și dăruire. 

Un final pe care nu îl meritai, după tot ceea ce ai câștigat (și continui să câștigi), dar istoria ta cu echipa națională rămâne pentru totdeauna. De neșters pentru mine și pentru mulți alții. Mulțumesc, iubirea mea. Victoria este a ta!”, a scris Pilar Rubio pe Instagram.

+32 FOTO

Sergio Ramos și-a anunțat retragerea de la naționala Spaniei

„A sosit timpul. Timpul să îmi iau rămas bun de la echipa națională, de la «La Roja». Am primit un telefon de la selecționerul echipei naționale, care mi-a spus că nu contează și că nu va conta pe mine, indiferent de nivelul la care voi evolua sau ce voi face în cariera mea. 

Cu regret, acesta este sfârșitul unui drum care speram să fie mai lung și să nu se încheie cu un gust amar. Finalul să fie la înălțimea tuturor succeselor pe care le-am obținut cu La Roja”, a transmis Sergio ramos, pe 23 februarie.

180 de meciuria jucat Ramos pentru național Spaniei. A cucerit două Campionate Europene (2008 și 2012) și un Campionat Mondial (2010)

Vezi și:

Fosta iubită a lui Neymar a postat imagini „scandaloase”, în care apare complet fără haine
MONDEN
Fosta iubită a lui Neymar a postat imagini „scandaloase”, în care apare complet fără haine

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  25 Februarie 2023, 12:11

Ce seamana cu Zavoranu

enigmaticul
enigmaticul  •  25 Februarie 2023, 09:49

Vise femeie!! Doar în mintea ta este cel mai bun la fotbal! Ce vrei să mai facă moșu la naționala Spaniei, când sunt niște puști care se mișcă precum argintul viu?? Acum l-a păcălit păcălit pe qatarez să-i mai ușureze buzunarul timp de 1-2 sezoane, apoi...........a cam gătat cu fotbalul. Poate începe ”deparazitarea” tatuajelor, că arată ca d----l.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează