INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Pippo terminat? » La 37 de ani, Inzaghi stă şase luni pe tuşă

Articol de - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Accidentat în meciul cu Palermo, atacantul lui Milan îşi pune cariera în pericol după o nouă operaţie la genunchiul stîng. Dar el nu se dă bătut!

"Dubla" cu Real Madrid poate fi ultima amintire frumoasă din cariera lui Inzaghi. Într-o singură săptămînă, Pippo a trecut de la extaz la agonie. Atacantul lui Milan, care a venit de pe bancă şi a întors derbyul din grupele Ligii, s-a rupt şi riscă să nu mai joace niciodată! La 37 de ani, se operează la genunchiul stîng şi va lipsi 5-6 luni. Adică, adio restul sezonului!

"Nu renunţ, voi reveni"
Inzaghi e însă optimist şi nu se gîndeşte deloc la retragere. "E o lovitură grea, însă nu mă predau. Fac orice să mă întorc mai puternic şi să înscriu iarăşi. Aşa sînt viaţa şi fotbalul. Cu un minut înainte joci şi lupţi, un minut mai tîrziu îţi ţii genunchiul în mîini şi priveşti în jur. Iar în jur v-am văzut pe voi, toţi, şi vă mulţumesc" e mesajul emoţionant transmis pe Pippo.

Ligament încrucişat rupt
Grava accidentare a păţit-o în minutul 77 al meciului de miercuri cu Palermo. La faza în care Ambrosini a fost faultat în careu, Ibrahimovici transformînd penaltyul de 2-1, Pippo şi-a prins crampoanele în teren şi genunchiul stîng s-a răsucit anormal. Verdictul medicilor "rossoneri" a picat ca un trăsnet: leziune a ligamentului încrucişat anterior, asociată cu cea a meniscului extern. Era acelaşi genunchi la care el mai suferise o intervenţie chirurgicală!

315 goluri a marcat în carieră Inzaghi, dintre care 145 în campionat, în tricoul lui Milan, cu care a doborît recordul lui Van Basten

70 de goluri a realizat Pippo în cupele europene, lider la egalitate cu spaniolul Raul în clasamentul all-time al marcatorilor

37 de milioane
de euro a costat în 2001 transferul de la Juventus la Milan al atacantului italian lansat de Piacenza

Derby-ul, mîine pe DigiSport
Filippo Inzaghi ratează marele duel din week-end cu Inter. "Il Derby della Madonnina" se joacă mîine seară, de la ora 21:45, şi va putea fi urmărit în direct pe DigiSport. Partida va fi întoarsă astăzi pe toate feţele, de la ora 20:45, la emisiunea "Fotbal European", care va prefaţa un alt meci foarte important al etapei, Juventus - AS Roma.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
andro_2009
andro_2009  •  13 Noiembrie 2010, 17:42

va revenii si va mai da 10-15 goluri pana se va lasa

flafy
flafy  •  13 Noiembrie 2010, 09:54

nu cred ca va mai revenii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close