INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Pique a dezvăluit unde ar pleca după despărțirea de Barca: "Ar fi o alegere interesantă pentru viitorul meu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 20:05

Gerard Pique, fundașul de 29 de ani al Barcelonei a vorbit despre următoarea sa destinație, în eventualitatea despărțirii de Barcelona.

Acesta este plăcut surprins de atmosfera de pe stadioanele din SUA și nu exclude un eventual transfer pe continentul american.

Cel poreclit "Piquenbauer" dorește să evolueze în liga care se află unele dintre cele mai populate stadioane ale lumii, dar nici salariile nu sunt de lepădat.

”Am văzut că liga din Statele Unite este printre cele mai bune în ceea ce privește numărul suporterilor. Fanii sunt incredibili și ar putea fi o alegere interesantă pentru viitorul meu”, a spus Pique.

Ținând cont de faptul că fundașul poate evolua, încă, la nivel ridicat, despărțirea de echipa care l-a format nu s-ar produce în viitorul apropiat.

Gerard se poate mândri cu succese în cele mai importante campionate, reușind să câștige campionatul Spaniei de 6 ori și campionatul Angliei în 2008, când juca la Man. United. De asemmenea, fundașul are 4 trofee ale Ligii Campionilor.

(Răzvan Stîngă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează