INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique are viață grea cu Ramos! Fundașul lui Real Madrid a dezvăluit cum îl tachinează pe rivalul de la Barcelona: "Îi reamintesc că-l cheamă Bernabeu"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 31 octombrie 2017 22:22

Fundașul lui Real Madrid, Sergio Ramos a dezvăluit în ce relație se află cu fundașul Barcelonei, Gerard Pique.

Într-un interviu acordat publicației "El Transistor” Onda Cero, Ramos a declarat că relația sa cu Pique s-a îmbunătățit, apărătorul "galacticilor" dezvăluind chiar gluma pe care i-o face tot timpul omologului său din defensiva Barcelonei.

"Al doilea său nume este grozav, de fiecare dată, încerc să îi reamintesc că îl cheamă Bernabeu*. Pique a fost mereu exemplar când a fost la echipa natională. Acum, relația este mult mai bună decât era înainte, deoarece înainte practic nu aveam nicio relație. În cele din urmă, ne-am maturizat și totul merge mai bine. De fapt, am vorbit mult despre partenerele noastre despre și copiii noștri", a declarat Ramos.

*În Spania, copiii primesc două nume de familie: primul este al tatălui, al doilea al mamei, iar numele de familie al mamei lui Pique este Bernabeu. Bunicul său, Amador Bernabeu, a fost vicepreședintele Barcelonei și a lucrat ca delegat la Federația Spaniolă de Fotbal.

Căpitanul Realului și al naționalei Spaniei nu a exclus posibilitatea de a fi partener de afaceri cu Pique: "Este ceva despre care eu și Pique discutăm. Încercăm să conturăm această idee, dar vom vedea...", a mai declarat Ramos.

27 de întâlniri directeau strâns Ramos (Real Madrid) și Pique (FC Barcelona și Real Zaragoza), 14 dintre ele terminându-se cu victoria lui Pique, 5 la egalitate și doar 8 cu victoria lui Ramos

Ramos a venit la Real Madrid de la Sevilla în august 2005 pentru 27 de milioane de euro, în timp ce Pique se află la Barcelona din mai 2008, când catalanii au activitat clauza de răscumpărare în valoare 5 milioane de euro de la Manchester United.

surse: sport-english.com, goal.com, as.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  01 Noiembrie 2017, 05:47

Pai Pique ar trebui sa ii zică lui Ramos "bai agitatule, ai grija că mereu când joci acasă să te gândești că ești pe un stadion ce îmi poartă numele"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează