INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique, sancționat pentru comentariile la adresa arbitrilor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 23 martie 2017 15:37

Gerard Pique a fost amendat cu 3.000 de euro pentru criticile aduse arbitrilor în două partide, una din campionat și cealaltă din Cupa Regelui.

După înfrângerea din ianuarie cu 1-2 în fața lui Athletic Bilbao în Cupa Spaniei, acesta l-a criticat pe arbitrul partidei Fernandez Borbalan sugerând că echipa sa ar fi avut două lovituri de la 11 metri neacordate.

"Cred că a fost un penalty clar la Neymar. Bine, știm cu toții cum merg lucrurile. Vrem să jucăm fotbal, nu la ruletă”, declara Pique după meciul cu Bilbao.

Luna trecută, după victoria controversată a Realului cu 3-2 în fața lui Villarreal, fundașul central al catalanilor a declarat că formația madrilenă trebuie să îi mulțumească arbitrului pentru penalty-ul acordat gratuit la scorul de 2-0 pentru "submarinul galben".

Mai mult, acesta a postat pe Twitter un colaj cu mai multe greșeli de arbitraj, în urma cărora galacticii au fost dezvantajati în timp ce Barcelona a fost defavorizată.

"Împotriva acelorași echipe. 8 puncte. Aceste filmulețe aparțin presei madrilene, dacă aveți îndoieli," a postat atunci pe Twitter Pique.

3 goluria marcat Pique în 32 de meciuri în toate competițiile în acest sezon

surse: mirror.co.uk, sport-english.com, fussball.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează