INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique se simte insultat de Guardiola: ”A luat-o razna”

Din cauza accidentărilor și a vieții extrasportive intense, Pique n-a prins decît 14 jocuri în acest campionat. Iar Pep l-a pedepsit
Din cauza accidentărilor și a vieții extrasportive intense, Pique n-a prins decît 14 jocuri în acest campionat. Iar Pep l-a pedepsit

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 22:32

Guardiola, antrenorul Barcelonei, este atacat de fundaşul frustrat că a ajuns în tribună, fiind tratat ca un puşti de la echipa a doua.

Gerard Pique încinge războiul cu Guardiola. Frustrat c-a fost trimis în tribună la Leverkusen de antrenorul Barcei, la partida cu Bayer (3-1) din "optimile" Ligii, deşi nu era accidentat, fundaşul de 25 de ani s-a înfuriat rău. Potrivit emisiunii Futboleros difuzată de Marca TV, internaţionalul spaniol "a luat-o razna, mărturisind că se simte insultat de decizia tehnicianului, care-l tratează ca pe un puşti de la echipa secundă".

Guardiola şi-a pierdut răbdarea cu Pique şi nu mai e dispus să-i tolereze derapajele din viaţa extrasportivă. Deşi l-a avertizat să nu-şi mai expună relaţia cu Shakira, Gerard l-a deranjat cu destule episoade pe Pep, care a plătit cu excluderea dintre titulari după gafele cu Osasuna (2-3).

"Pique este cel mai bun fundaş central din lume şi ar fi o greşeală ca Guardiola să-l scoată din echipă" (Victor Valdes, portar Barcelona)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lucianstroe
lucianstroe  •  18 Februarie 2012, 16:45

"Gerard l-a deranjat cu destule episoade pe Pep, care a plătit cu excluderea dintre titulari după gafele cu Osasuna (2-3)." Limba romana, gimnaziu: de ce a platit Pep cu excluderea???

kily
kily  •  18 Februarie 2012, 12:45

sezonul asta, adica pina in iunie, se'alege praful si pulberea de barca!

salaaurel
salaaurel  •  18 Februarie 2012, 11:58

Cred ca ar fi cazul caValdes sa-si vada de poarta lui ca nici el nu este mai disciplinat decat Pique ,si sa vada cate goluri a primit Barca datorita lui Pique si datorita lui,si abia dupa aceea sa faca eventuale aprecieri dar la comportamentul lui.Pep este antrenor si trebuie respectat,si deciziile pe care le ia,stie el de ce .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează