INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Pique și Arbeloa, puși la colț de un tânăr format de La Masia » Mesajul senzațional postat pe twitter

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 19:03

Macedoneanul David Babunski, fost jucător în categoriile de juniori ale Academiei blaugrana, s-a săturat de lupta interminabilă pe rețelele de socializare sau în mass-media, dintre Gerard Pique și Alvaro Arbeloa. 

Detalii aici despre "războiul", de la distanță, dintre Pique și Arbeloa

Tânărul, care în ianuarie 2016 a semnat cu Steaua Roșie Belgrad, a postat un mesaj în care face apel la cei doi să-și amintească rolul lor de exemplu pentru copiii din întreaga lume cărora le place fotbalul.

"Opriți-vă, vă rog! Milioane de copii sunt cu ochii pe voi. Aveți puterea de a transmite mesaje mult mai constructive", le-a scris David, pe twitter, celor doi fotbaliști.

David Babunski, mijlocaș ofensiv, s-a despărțit de La Masia în ianuarie 2016, după 10 ani la Barcelona, și a semnat cu Steaua Roșie Belgrad.

Tânărul de 21 de ani e recunoscut pentru hobbyurile sale din afara gazonului. Are un blog în care scrie destul de des și e preocupat de teme sociale și de mesajul pe care sportivii, în general, îl transmit celor care îi au ca idoli.

David are un frate, Dorian, cu doi ani mai mic, care joacă la juniorii lui Real Madrid. David și Dorian sunt fiii lui Boban Babunski, fost fotbalist.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează