INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VITORIA GUIMARAES - VITORIA SETUBAL 1-1

"Pitbull" versus Pitbull, în Portugalia

Cei doi
Cei doi "pitbuli" care au evoluat în Liga 1 la CFR, respectiv Rapid, s-au duelat şi în Portugalia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 14:01

Tony a debutat pentru Vitoria Guimaraes în campionatul lusitan, avîndu-l drept adversar direct pe fostul rapidist Claudio Mejolaro.


Fostul fundaş dreapta al "vişiniilor", Anthony Da Silva, a debutat în week-end în tricoul echipei Vitoria Guimaraes. Tony a fost titularizat împotriva Vitoriei Setubal, 1-1, şi l-a avut ca adversar direct pe un alt fotbalist trecut prin România, Claudio Mejolaro Pitbull. Presa din Portugalia a apreciat evoluţia lui Tony, care "nu s-a lăsat intimidat în faţa lui Pitbull".

Tony a declarat pentru Maisfutebol că e dezamăgit că formaţia sa nu a reuşit să se impună în faţa celor de la Setubal. "E o vorbă în fotbal: cine nu marchează, suferă. Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren. În fotbal ai atît momente bune cît şi momente proaste. Acum avem nevoie de fani, de suportul lor", a declarat jucătorul poreclit "Pitbull".

Guimaraes stă bine în campionatul portughez, fiind pe locul 5 după 23 de etape. Echipa lui Tony e calificată şi în semifinalele Cupei Portugaliei.

95 de meciuri în Liga 1 a adunat Tony în tricoul lui CFR Cluj

Echipele din cariera lui Tony
Os Sandinenses 2000-2001
Chaves 2001-2005
Estrela Amadora 2005-2006
CFR Cluj 2006-2010
2011 - Vitoria Guimaraes

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează