INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Planul lui Guardiola după ce Manchester City a cheltuit 200 de milioane de lire sterline pe transferuri

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 iulie 2017 16:56

Pep Guardiola a oferit un detaliu, care îi trădează planul de viitor: va semna un nou contract cu Manchester City. Antrenorul spaniol a declarat că va rămâne mult timp pe ”Etihad” pentru a duce echipa spre culmile performanței.

Clubul ”albaștrilor” a plătit o sumă uriașă în această vară, de peste 200 de milioane de lire sterline, pentru a-și întări echipa. Se dorește construirea unei formații care să domine în Premier League în următorii cinci ani.

Guardiola își începe al doilea an al mandatului și le-a spus conducătorilor lui Manchester City că va avea nevoie de timp pentru a-și realiza ambițiile. ”Voi încerca să stau cât mai multă vreme pentru a ajuta echipa să meargă înainte și să rămână la nivel înalt.

Consider că, la momentul potrivit, clubul trebuie să-și asculte managerul, dar de asemenea, să ia deciziile proprii pentru viitor. Toți antrenorii din lume depind de rezultate”.

Guardiola a făcut mari eforturi pentru a micșora media de vârstă a echipei. Astfel au plecat Aleks Kolarov, Pablo Zabaleta, Gael Clicvy și Bacary Sagna. Toți patru aveau peste 35 de ani. Spaniolul i-a înlocuit pe aceștia cu Ederson Moraes, Bernardo Silva și Benjamin Mendy

”Toși sunt jucători foarte buni. Destul de competitivi, indiferent de ce manager are echipa. Noii fotbaliști și staff-ul vom ști de ce fel de energie avem nevoie pentru a avea șanse să luptăm la titlu”, a spus antrenorul spaniol.

sursa: manchestereveningnews.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează