INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Plăteşte pentru titlu! » O casă de pariuri a declarat-o pe Barcelona campioană după numai 15 etape

Messi și colegii săi i-au făcut fericiți pe pariorii care au crezut în ei
Messi și colegii săi i-au făcut fericiți pe pariorii care au crezut în ei

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 21:50

Cine a mizat pe triumful catalanilor îşi poate lua banii. La luarea deciziei, bookmakerii au ignorat-o pe Atletico, 6 puncte în spate, şi au ţinut cont doar de Real (- 11).

Pentru unele case de pariuri, Barcelona a acontat titlul în Spania. Betfair, de pildă, a început deja să-i plătească pe aceia care au mizat pe triumful catalanilor în acest campionat!

În luarea deciziei, bookmakerii au ignorat-o total pe Atletico, aflată în poziţia secundă, la numai 6 puncte distanţă! Şi au trecut cu vederea inclusiv faptul că s-au disputat doar 15 etape din 38. Tot ce a contat în ochii lor au fost parcursul formidabil al jucătorilor lui Tito Vilanova, 14 victorii, o remiză, şi diferenţa de 11 puncte care-i separă de campioana Real.

Odată închis acest pariu, Betfair a lansat un altul. Oferă 1,08 euro în schimbul fiecărui euro pariat pe victoria finală a Barcelonei. Iar aceluia care mizează pe Real, la fiecare 1 euro investit îi dă înapoi 8 dacă se produce miracolul şi madrilenii cîştigă titlul din nou.

Bayern o urmează
O altă casă de pariuri, "myBet", a decis să procedeze la fel ca Betfair, dar în cazul lui Bayern. Pentru bookmakeri au fost decisive nu neapărat cele 11 puncte care-l separă pe lider de Leverkusen în clasament, cît cele 14 avans faţă de campioana Dortmund, după 16 etape (din 34).

Steaua, pe aproape
Şi la noi, Steaua a cam reuşit să spulbere semnele de întrebare în privinţa noii campioane. În urma victoriei din "şocul" cu Astra (2-0), roş-albaştrii s-au distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, după 19 etape, şi casele de pariuri au reacţionat. La bwin, cota Stelei la titlu e acum 1,14.

"Barcelona poate cîştiga titlul şi la 25 de puncte distanţă. Eu îmi doresc Liga Campionilor" (Iker Casillas, căpitan Real Madrid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rsalexander
rsalexander  •  12 Decembrie 2012, 16:00
Postat de lateral pe 12 Decembrie 2012, 11:27

Greu cu Champions League pentru Real Madrid, Bayern este in cursa iar Chelsea si Manchester City, singurele echipe cu adevarat periculoase pentru Barcelona au iesit. Daca Realul va lua CL va trebuie sa elimine Barcelona pentru ca altii nu o mai pot face pentru ei.

De cand mai e si City periculoasa pentru Barca? Hai ca de Chelsea mai inteleg avand in vedere trecutu', dar City?

lateral
lateral  •  12 Decembrie 2012, 11:27

Greu cu Champions League pentru Real Madrid, Bayern este in cursa iar Chelsea si Manchester City, singurele echipe cu adevarat periculoase pentru Barcelona au iesit. Daca Realul va lua CL va trebuie sa elimine Barcelona pentru ca altii nu o mai pot face pentru ei.

blaugrana_
blaugrana_  •  12 Decembrie 2012, 07:56

Anul trecut vroiau La Liga iar Mou zicea ca UCL se castiga din noroc iar un campionat prin valoare ca sunt multe echipe, blabla. Acum se schimba lucrurile:)) nu inteleg cum pot fi atat de penibili...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează