INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pleacă brazilianul Kaka?

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Deşi a venit abia în vară, de la Milan, Kaka vrea să se despartă de Real Madrid.

 

Marea lui problemă, scrie cotidianul catalan Sport, e antrenorul Manuel Pellegrini, care nu-i oferă libertatea pe care şi-o doreşte pe teren. El n-a dat pînă acum randamentul scontat şi, potrivit ziarului amintit, e tentat să părăsească echipa la vară.

Brazilianul a şi intrat în conflict cu Pellegrini chiar la returul cu Lyon, din "optimile" Ligii, partidă în urma căreia Real a fost eliminată din competiţie (1-1, după 0-1 în tur).

Tehnicianul chilian l-a înlocuit în minutul 78, Kaka a răbufnit, iar apoi, apropiaţii lui s-au luat de antrenor. Impresarul, Diogo Kotscho, l-a criticat pe Twitter, spunînd că a făcut înlocuirea pentru a atrage atenţia asupra unui anume jucător şi a-şi ascunde astfel propria incompetenţă. Kaka i-a cerut scuze ulterior lui Pellegrini, "dar ruptura între ei este evidentă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  12 Martie 2010, 16:35

@bogdano99:invidie pe cine?:)) Sunteti la ani lumina de Barca si celelate mari forte ale continentului,doar conjunctura si jocul slab al Barcei v-a adus pe primul loc in Primera.Ve'ti vedea ca sederea voastra acolo va fi de scurta scurta.In alta ordine de idei,Kaka e unul dintre cei 'umflati' jucatori ai deceniului,are viteza,hai si sut,insa nu este un asa mare fuoriclasse cum se spune.In nici un caz nu-si merita suma fabuloasa de 66 de mil de euro...

 •  12 Martie 2010, 15:34

adevarat ca nu joaca spectaculos kaka, dar mie imi place foarte mult jocul lui. inca este cu mult peste unii fotbalisti ai realului , dar nu se poate compara cu cr.ronaldo...

bogdano99
bogdano99  •  12 Martie 2010, 14:23

daca scrie un cotidian catalan e clar, sunt numai minciuni , invidia

Vezi toate comentariile (8)
Comentează