INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pleacă de la Chelsea? Un jucător de la o echipă importantă îl dă de gol pe Hazard:' Ar fi un transfer excelent pentru noi!'

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 17 aprilie 2017 18:21

Mijlocașul lui Chelsea Eden Hazard ar putea pleca în această vară de la echipă, fiind dorit de mai multe formații din Europa.

În ultima perioadă s-a vehiculat în presa europeană că Hazard este dorit de Real Madrid. Această informație a fost alimentată și de declarația lui Karim Benzema care a spus că ar vrea să îl aibă coleg la Real Madrid.

"E un fotbalist foarte bun, ce mai pot spune despre el? E evident că ar fi un transfer excelent pentru noi", a declarat atacantul lui Real Madrid.

Cu toate acestea Hazard a dezmințit această informație insistând că este fericit la Chelsea și se concentrează pe finalul acestui sezon.

"Când nu este PSG, este Real Madrid, apoi poate fi Bayern Munchen ... ciudat, anul trecut nu a fost nimeni. Am ambiții personale să joc pentru alte cluburi. Dar încerc să mă concentrez pe prezent, să termin acest sezon cu Chelsea. Am un contract până în 2020. Pentru moment, eu sunt aici și mă simt bine aici“, a declarat Hazard pentru Telefoot.

35 de partidea disputat Hazard în acest sezon în toate competițiile reușind 14 goluri și 6 assist-uri

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost un om important al lui Chelsea în acest sezon, ajutând prin evoluțiile formația lui Antonio Conte să ajungă pe primul loc în Premier League și să se califice în semifinalele Cupei Angliei.

Hazard a venit în iulie 2012 la Chelsea de la Lille pentru 35 de milioane de euro. Jucătorul belgian este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 70 de milioane de euro.

surse: espnfc.com, metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează