INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI / SEMIFINALE, TUR / TOTTENHAM - CHELSEA 1-0

Pochettino, după victoria din penaltyul controversat: ”Nu-mi place VAR. Sunt nefericit să câștig așa”

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 11:50

După penaltyul refuzat lui Real în meciul cu Sociedad (0-2), încă un 11 metri a provocat polemici aprinse din cauza asistentului video.

S-a întâmplat marți seară în derbyul londonez din turul semifinalelor Cupei Angliei. Tottenham a învins-o pe Chelsea (1-0), dintr-o lovitură de pedeapsă obținută și transformată de Harry Kane, dar contestată vehement de echipa lui Sarri.

Centralul Oliver fluierase inițial lovitură liberă indirectă, pentru un ofsaid la atacantul lui Spurs, numai că VAR-ul i-a schimbat părerea și a sancționat faultul portarului Kepa!

"Arbitrii englezi nu se pot descurca"

"A fost poziție afară din joc la cap și genunchi. Asistentul i-a derutat pe fundașii mei, era important ca el să fi continuat să alerge. Nu cred că arbitrii englezi sunt capabili să se descurce cu acest sistem, nefolosit însă în Premier.

Dacă nu ești sigur lași faza să curgă mai departe și iei decizia la final", se revoltă managerul Sarri. Și Pochettino l-a susținut: "Mie nu îmi place VAR. Acum am beneficiat de ajutorul lui, dar din ziua în care s-a introdus nimeni nu pare prea fericit de folosirea lui. Nici din ceea ce văd în LaLiga, nici la ultimul Mondial"

"Sunt nefericit să câștig așa un meci. Prefer tehnologia, să fie limpede, dar într-un alt mod. Nu te poți opune evoluției, însă nici să aștepți atât de mult o decizie. Regulile nu sunt clare" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează