INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Saudiții supralicitează pentru a-l transfera pe Paul Pogba. Juventus nu s-ar opune plecării mijlocașului francez

Paul Pogba (foto: Guliver/Gettyimages)
Paul Pogba (foto: Guliver/Gettyimages)

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 21:30 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 00:51

Al-Ittihad a adăugat 50% la prima ofertă și îi propune lui Paul Pogba (30 de ani) un contract până în 2026 cu un salariu stagional de 50 de milioane de euro net! Clubul din Torino l-ar ceda cu doar 10 milioane de euro, dar ar scăpa de salariul său de 10,5 milioane.

"Astăzi nu plec, dar mâine nu se știe", declara ieri Paul Pogba, când a fost întrebat de un tânăr fan saudit dacă se transferă la Al-Ittihad. Clubul din Jeddah a primit luni un refuz din partea francezului, căruia i se propusese un salariu total de 100 de milioane de euro pentru trei ani. 

Astăzi însă, echipa la care mai sunt legitimați N\'Golo Kante și Karim Benzema a supralicitat și i-a pus pe masă un contract de 150 de milioane până în 2026! Sumă uriașă, la care mijlocașul lui Juventus a început să șovăie, luându-și un timp de gândire pentru a răspunde.

Paul Pogba a fost mai mult accidentat în sezonul trecut

Salariul oferit campionului mondial din 2018 este mult mai mare decât câștigă în prezent (10,5 milioane brut) la Juventus, care nu i-ar pune bețe în roate dacă va alege să plece. A venit gratis în vara trecută, după despărțirea de Man. United, și acum bianconerii i-ar da drumul pentru 10 milioane de euro, deși mai are trei ani de contract. 

Pentru că ar scăpa de un salariu foarte mare din lot și pentru că Pogba a fost mai mult accidentat. În sezonul trecut, francezul a strâns numai 161 de minute jucate și a dat o pasă de gol în zece meciuri.

Paul Pogba a călătorit în Arabia Saudită în week-end

Paul Pogba a vizitat în week-end-ul trecut centrul de pregătire al clubului Al-Iittihad, în cursul unei călătorii efectuate în Arabia Saudită, și de-aici a apărut și legătura cu transferul în Orientul Mijlociu. Tânărul fan a mai vrut să afle dacă în cazul ofertei este vorba despre Al-Ittihad sau Al-Ahly, dar Pogba l-a lăsat nedumerit: "Nu știu". Și a întreținut astfel misterul.

Citește și alte articole:

Acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Spaniolii scriu că promovează minciuni cu noua afacere
ACUZE
Acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Spaniolii scriu că promovează minciuni cu noua afacere
UEFA ridică interdicția » Două cluburi cu același proprietar vor putea juca în aceeași competiție
UEFA
UEFA ridică interdicția » Două cluburi cu același proprietar vor putea juca în aceeași competiție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează