INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CULISE

Pogba nu era deținut doar de Juve? Agentul său dă din casă: ”Trebuie să mă gândesc cum să spun asta ca să nu fiu dat în judecată”

Mino Raiola și Paul Pogba, spunându-și secrete pe teren
Mino Raiola și Paul Pogba, spunându-și secrete pe teren

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 00:00

Mino Raiola, impresarul celui mai scump fotbalist din lume, sugerează că o firmă avea un procent din drepturile lui federative cât timp juca la Juventus, fapt interzis din 2015.

De la 1 mai 2015, TPO, third-party ownership, terțul proprietar, a fost interzis de FIFA. Care nu a mai permis unui investitor sau unei firme să cumpere drepturile federative ale unui fotbalist, deținându-l în coproprietate cu clubul unde acesta juca și primind o cotă din transferul său ulterior.

Totuși, acum, după un an și jumătate, impresarul Mino Raiola face o dezvăluire stupefiantă. Paul Pogba, 23 de ani, vândut pe 9 august 2016 de Juventus la Man. United cu 105 milioane de euro, n-ar fi avut un singur proprietar în cele patru sezoane petrecute la Torino.

"Cum să formulez ca să nu fiu dat în judecată?"

Într-un interviu apărut în Financial Times, întrebat despre acest subiect, agentul olandezo-italian a ezitat mult în răspunsul său: "Trebuie să mă gândesc cum formulez ceea ce voi zice pentru ca Juventus să nu mă dea în judecată. Hmmm. Cum aș putea spune?". În cele din urmă, Raiola a afirmat: "Da, în acest acord, Juventus nu era unicul proprietar al drepturilor jucătorului".

27.000.000 €a fost comisionul lui Mino Raiola la transferul francezului Pogba la Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează