INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

PogBarca, nu City! Francezul a refuzat oferta de 12 milioane € anual de la Manchester și mai stă un an la Juventus

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2015 00:00

Mijlocașul francez de 22 de ani visează să joace pe Camp Nou și de aceea nu mai ia în calcul oferte din Anglia, mai ales după ce Mourinho i-a transmis că nu-l ia la Chelsea

Paul Pogba este vrăjit de visul de a ajunge la Barcelona și pare să nu mai ia în calcul alte variante de transfer. Nu contează contractul fabulos oferit de Manchester City! La 22 de ani, francezul vrea trofee și nu banii foarte mulți ai șeicilor din Emirate. Presa engleză susține că mijlocașul lui Juventus ar fi refuzat un contract de 12 milioane de euro net anual, de aproape 4 ori mai mult decît cîștigă în prezent la campioana Italiei, la care va mai sta un sezon.

Pogba strîmbă din nas cînd aude de Premier League, după ce Man. United l-a subestimat și Sir Alex Ferguson l-a lăsat să plece gratis, iar Mourinho i-a transmis că nu-l vrea la Chelsea: "Pogba este printre cei mai buni din lume și echipa care-l va cumpăra se va întări mult. Toți se interesează de el, însă există lucruri pe care le poți avea și altele pe care nu le poți avea. Și pe mine mă încîntă Turnul Eiffel, însă nu-l pot ține în grădină". Barca ar avea un acord cu Juve ca mutarea să se perfecteze la anul, după ce expiră interdicția catalanilor la transferuri impusă de FIFA.

80.000.000 € este suma pe care Manchester City ar fi dispusă să i-o achite lui Juventus acum pentru a-l transfera pe Pogba

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mbd555
mbd555  •  24 Iulie 2015, 10:57

:))) daca si asta e jucator de 80 mil inseamna ca iese si grecia din criza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează