INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Polo în beznă! » Un stadion din Serie A a fost inundat din cauza unei datorii de 2 milioane de euro

Bălți imense au transformat gazonul în bazin, jucătorii privind neputincioși la farsa genoveză // Foto: Guliver/GettyImages
Bălți imense au transformat gazonul în bazin, jucătorii privind neputincioși la farsa genoveză // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:04

Gazonul s-a transformat sîmbătă în piscină în două ore de ploaie, neputînd fi protejat de prelată, astfel că Il Derby della Lanterna s-a amînat pentru mîine seară. Sampdoria şi Genoa vor rămîne şi fără lumină în curînd.

Premieră tristă în Serie A. Două meciuri din etapa a 24-a s-au amînat din cauza datoriilor! Nu e glumă, ci realitatea campionatului italian. După Parma - Udinese, reprogramat fiindcă "lanterna roşie" nu are bani să plătească stewarzii, nici derbyul Sampdoria - Genoa nu s-a jucat sîmbătă seară. O datorie de două milioane de euro a lăsat terenul pradă unui potop de două ceasuri!

Fără apă caldă la duşuri :)
Cum cele două cluburi din Genova n-au achitat restanţele faţă de firma care gestionează arena Luigi Ferraris, gazonul n-a putut fi protejat de prelată şi fanii au aşteptat degeaba în ploaie. Din acelaşi motiv, suprafaţa de joc, care arată deseori deplorabil, nu beneficiază nici de încălzire!

Şi nu este totul. Curînd, pe "Luigi Ferraris" nu se va mai bate mingea nici în nocturnă. Facturile restante şi penalizările acumulate vor obliga la tăierea curentului şi chiar a apei calde la duşuri.

Parma, împrumutată de Ligă?
Pentru a încheia campionatul, anticipînd falimentul pilotat, Parma ar putea primi ajutor financiar de la Ligă: 5 milioane de euro (din fondul destinat retrogradatelor) ca să-şi achite facturile. Lucarelli ameninţă că, dacă nu li se vor plăti urgent salariile, jucătorii lui Donadoni vor boicota meciurile: "Continuă să-şi bată joc de noi, atunci ieşim din teren după 10 minute", zice căpitanul gialloblu, anunţînd că rămîne şi dacă echipa ajunge la amatori.

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

MILAN - CESENA 2-0: Pippo respiră, Nica lovit la cap
Filippo Inzaghi şi-a salvat postul la Milan după 2-0 cu penultima clasată Cesena. Pe San Siro a jucat titular la oaspeţi Constantin Nica. Folosit fundaş dreapta, s-a lovit la cap după o ciocnire cu Antonelli în debutul părţii secunde şi a fost cusut deasupra arcadei. A reintrat cu un imens bandaj, apoi a primit un cartonaş galben pentru un fault tare la Menez. Însă, ameţit, nu a mai rezistat şi i-a cedat locul lui Capelli în minutul 66.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează