INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOUA ECHIPĂ UNDER 10

Portsmouth a rămas doar cu nouă jucători!

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Colapsul financiar căruia încearcă să-i supravieţuiască "lanterna" din Premier League ia aspecte dramatice. După ce a fost penalizată cu 9 puncte, fiind condamnată la retrogradare, Portsmouth a primit liber să vîndă jucători ca să scape de datorii. Exodul a luat însă proporţii nebănuite şi managerul avram Gtant nu ştie cu cine să încropească echipa pentru meciul de acasă, programat sîmbătă cu Blackburn!


Ultima plecare a lui Quincy Owusu-Abeyie (foto) în Qatar, la Al Saad, l-a lăsat pe antrenorul israelian doar cu nouă jucător apţi! "Voiam să-l ţin pe Quincy pentru meciul ăsta, dar nu e o situaţie normală. "The Pompey" a primit 250.000 de lire sterline de la Spartak Moscova ca să-i dea drumul mai devreme decît finalul împrumutului pentru ca ruşii să-l vîndă mai departe.

În cazul în care Portsmotuh pierde sîmbătă, iar Hull o bate pe Stoke, echipa lui Grant devine şi matematic retrogradată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lucell
lucell  •  01 Aprilie 2010, 14:27

alta poza nu puteati sa puneti? pff sunteti degeaba , sincer:)

 •  01 Aprilie 2010, 11:55

ba ce scarbosi ratati sunteti. ala scuipa si pune-ti poza asta neaparat la articol. Ce nu puneti o poza cand se ****?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează