INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTSMOUTH

Portsmouth nu va putea juca în Europa League! FA şi Premier League îi resping apelul!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Premier League şi Federaţia Engleză de Fotbal (FA) au anunţat că nu vor analiza nici o solicitare făcută cu întârziere de clubul Portsmouth în vederea obţinerii unei licenţe de participare în Liga Europa în sezonul viitor, informează AFP.

"FA şi Premier League le-au confirmat administratorilor clubului Portsmouth că nu vor analiza nicio cerere depusă cu întârziere pentru obţinerea licenţei UEFA pentru sezonul 2010/2011", se arată într-un comunicat al celor două foruri.

Portsmouth, care se află în administrare judiciară, ar fi putut să solicite licenţa pentru Liga Europa, având în vedere că a acces în finala Cupei Angliei şi adversara Chelsea este calificată pentru Liga Campionilor, dar nu a făcut acest lucru înainte de accederea în finală. Joi, gruparea engleză a fost anunţată că o cerere tardivă nu va fi acceptată, având în vedere dificultăţile sale financiare.

Deşi UEFA ar mai putea accepta o candidatură până la 31 mai, o astfel de opţiune a fost respinsă de FA şi Premier League, care consideră că dosarul grupării Portsmouth ar fi refuzat oricum, având în vedere situaţia sa financiară.

Neacceptarea echipei Portsmouth în Liga Europa duce la accederea în competiţie a formaţiei care va termina campionatul Angliei pe locul 7.

Gruparea Portsmouth are datorii estimate la 138 de milioane de euro.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează