INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHALKE - BAYERN 0-2

Poțiunea miraculoasă » Arbitrul de la Schalke - Bayern și-a revenit incredibil după ce un fizioterapeut i-a dat să bea dintr-o fiolă

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 00:00

Era abia minutul 27 al derby-ului Schalke - Bayern, vineri seară, când arbitrul Manuel Graefe, 42 de ani, a întrerupt brusc partida și s-a îndreptat spre banca gazdelor.

Nu ca să avertizeze pe cineva, ci pentru a primi îngrijiri. Suferise o contractură la gamba dreaptă. Până aici, nimic deosebit.

Fizioterapeutul lui Schalke, Tim Hielscher, l-a luat imediat în primire pe "central", însă strădaniile sale păreau degeaba. Rezerva Frank Willenborg a început să se încălzească pe margine, când același Hielscher a scos din buzunar o fiolă misterioasă și i-a dat-o lui Graefe. Arbitrul berlinez a înghițit conținutul pe nerăsuflate și s-a înviorat brusc, întorcându-se pe teren în alergare. Ca și cum nu el ar fi acuzat mai devreme o accidentare!

Tabloidul Bild a încercat la final să descopere ce poțiune miraculoasă i-a administrat "centralului" fizioterapeutul lui Schalke. Dar n-a aflat decât că, "foarte probabil, este vorba despre un preparat menit să relaxeze musculatura".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maldini_1986
maldini_1986  •  11 Septembrie 2016, 17:31

cine? primitivii de la fcd cu palmaresul la badea?

fcsb.86
fcsb.86  •  11 Septembrie 2016, 11:10

hahahaha, unde sunt cei care urlau de pungutele lui Reghe? Pai daca vedeau fiole invocau deja divinitatea, clerici, vraci, practici necurate :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează