INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Potop după titlu, la fel ca pe vremea lui Mourinho! » Vară de coșmar pentru campioana Angliei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 13:17

Campioana Chelsea a avut numai probleme în această vară. De la eșecul în Cupa Angliei, accidentarea lui Hazard și până la transferurile ratate ale lui Lukaku și James. 

Chelsea trăiește, am putea spune, un deja-vu. Ca și în 2015, după ce a câștigat titlul, totul îi merge pe dos. Doar "ingredientele" dezastrului sunt altele.

Dacă atunci a avut un sezon 2015-2016 de coșmar, încheiat pe locul 10, acum traversează o vară plină de probleme:

  1. Abaștrii au pierdut Cupa Angliei în fața lui Arsenal, 1-2, deși erau marii favoriți ai finalei
  2. Eden Hazard, jucător-cheie stagiunea trecută, și-a fracturat glezna dreaptă la naționala Belgiei. Verdict: 3 luni pauză!
  3. Diego Costa a făcut public SMS-ul prin care era practic concediat de Antonio Conte, provocând tensiuni între tehnicianul italian și șefii clubului
  4. Lukaku, favorit să-l înlocuiască pe Costa, i-a întors brusc spatele lui Chelsea și a semnat cu Man. United, convins tocmai de fostul antrenor al albaștrilor, Jose Mourinho
  5. James, altă țintă a clubului londonez, a ales să îmbrace din sezonul viitor tricoul lui Bayern, stârnind furia fanilor. Doi ani împrumut (5 plus 5 milioane E) și opțiune de cumpărare pentru 35 de milioane E. Mult sub prețul solicitat englezilor de Real: 70 de milioane!

Și încă ceva. Neamțul Antonio Rudiger, achiziționat recent de la AS Roma, a încurcat cluburile și le-a spus jurnaliștilor că "inima lui a bătut dintotdeauna pentru Arsenal". Marea rivală!

2 achiziții (numai) a făcut Chelsea până acum în acest mercato: rezerva de portar Caballero (Man. City) și fundașul Rudiger (Roma)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
poison
poison  •  12 Iulie 2017, 13:59

*** astia sunt asa pr0sti bai frate :))) Cum ma sa zici Arsenal? Cum sa nu stii unde te-ai transferat? acesti capete-de-gaina sunt condusi de impresari si nu stiu nimic altceva infarara de dat in minge.. Ce oameni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează