INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Poveste TULBURĂTOARE » Valdiram, fostul coleg al lui Romario, a murit pe străzi: ajunsese să aibă probleme cu alcoolul, drogurile și infracționalitatea, după ce în 2006 era un mare talent

Valdiram +2   FOTO
Valdiram

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 16:43

Valdiram Caetano de Morais, 36 de ani, mai cunoscut în Brazilia ca Valdiram, a fost descoperit mort pe o stradă din São Paulo cu urme de violență pe corp.  O poveste tulburătoare. 

Fostul atacant era considerat un mare talent în 2006, când a jucat un sezon la Vasco da Gama (14 goluri în 32 de meciuri de campionat), unde i-a fost coechipier lui Romario, idolul său.

Dezastrul din viața extrasportivă, alcoolul, drogurile, actele de indisciplină de la cluburi și implicarea în furturi, totul l-a distrus. În ultimul an, ajunsese să doarmă cu oamenii străzii. Homeless.

Poliția a arestat acum trei suspecți de în acest caz de crimă.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adiktedz
adiktedz  •  23 Aprilie 2019, 18:47

Daca eu care sunt 24/7 cu si despre fotbal, national si international , nu am auzit de acest individ, nu are cum sa fie mare talent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează